Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
c2d e5200
STRANA 1 OD 1
tihimil c2d e5200 04.09.2008. 20:03 T11810

status: user
broj poruka: 216

dragi forumasi sta mislite o ovom procesoru...cena oko 5000 din sto mi odgovara...da li se odluciti za neki drugi low end procesor ili pazariti ovaj...hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 04.09.2008. 21:09 #69309

broj poruka: 1117
ne razmisljaj uopste nego pazari...procesor je odlican, ima visok multiplajer (12.5) sto znaci da se i sa relatvno losim plocama moze dosta klokovati, plus izradjen je u 45nm tehnolohiji sto znaci da manje struje trosi i manje se greje od starijih core 2 procesora i takodj, posto je novije jezgro, dodate su razne optimizacije tako da je prilicno brzi od starijih core2 procesora na istom taktu...

Overclocking is the way of life!!!

tihimil re 04.09.2008. 23:14 #69326

broj poruka: 216
tako sam i mislio za te pare mislim da ne postoji bolji....pazaricu ga uskoro samo parice da se skupe :)...hvala saske

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs