Chieftec 550W (napajanje) ASUS M2N4-SLi AMD X2 5600+ Palit 8800GT 512 Audigy 2 SE KWorld Terminator 713x 3 Harda od toga 1 je ATA Pioneer 111D
E sad, ja bih se pocupao za plocu i procesor i novo kuciste (napajenje ostaje), pa da li bi dobro upao P5Q (nikakav pro/deluxe) i E8400 uz sve ovo iznad?
@VMARC Mnogo vise nego sto mu za konfiguraciju, koju je naveo, treba. Njegova potrosnja je ~400 w i to OC-na( E 8400 i P5Q na 3600 sa 2*2 GB PC 1066 Kroning). Na jednoj od konfiguracija koje sam sastavio je razlika samo Audigy 2SE, ali ima SkyStar3 HD karticu. Doticna u peak-u trosi najvise 411w. Posto je Intel dosta osetljiviji na prljaviji napon nego AMD, onda je preporuka i UPS, invertor ili bar Banridge UPS ( gledaj da ima 18 Ampera). To je to za 99.99 % kupaca.
ASUS P5Q Intel E8400 Palit 9800GTX+ 512 Antec nine hundred OCZ GameXStream 600W Premium Sli Gamer (iako necu sli raditi, sto zbog ploce, sto koji ce mi)
E sad ce li da pasuje po duzini 9800GTX+ u ovejo kuciste?
:: E ovako, mozda ide malo vishe kesha.....YES :: :: Pa sad mozda ovako upadne :: :: ASUS P5 :: Intel E840 :: Palit 9800GTX+ 51 :: Antec nine hundre :: OCZ GameXStream 600W Premium Sli Gamer (iako necu sli raditi, sto zbog ploce, sto koji ce mi
:: E sad ce li da pasuje po duzini 9800GTX+ u ovejo kuciste ::
Ploca je ok, procesor isto tako.. Grafu zameni i umesto ove idi na Ati 4870 jer je brza od ove, a kosta manje... Kuciste je vrhunsko(i sam ga imam) a sto se tice napajanja, moj predlog je da ipak uzmes neko TT pre tog OCZ-a ili ako si bas srecan pa da nekim slucajem nadjes neko Corsair napajanje u tom cenovnom rangu..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.