Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Vase misljenje o Biostar MB
STRANA 1 OD 1
obradmi Vase misljenje o Biostar MB 31.08.2008. 12:18 T11720

status: user
broj poruka: 7720
Ja imam utisak da su dobre.Da li je neko imao probleme sa njima?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Ima problema 31.08.2008. 12:36 #68562

broj poruka: 5704
na svim serijama po koji...nista posebno...sasvim prosecne ploce...pogledaj cenu pa ti je jasno...kao i JW ali nisu junk...svejedno u moje masine samo ASUS

- A N G E L -

Dyca re 31.08.2008. 12:51 #68565

broj poruka: 1574
Moj ortak je kupio Bisotar P35D2-A7.. Do sada mu radi ok i nije imao problema sa njom.. Sto se tice plocinih performansa, nije nista spektakularno..znaci za koriscenje bez nekog velikog oc-a je sasvim ok ploca..pozz

MaliAbner tekst iz SK 31.08.2008. 14:08 #68579

broj poruka: 7769
Biostar ko biozrno ako volis zdravu hranu u redu ali ako volis IT ipak uzmi nesto drugo, nekako mi se cini da sve sto dolazi iz NS nije kako valja, tu ugrajam Biostar, JW, Soltek (mada me jedna ploca i posle SEDAM godina sluzi i dalje), Bluebery itd... zasto? Zato !?!

Najprodavanije ploce u Srbiji su Gigabyte, od prosle do ove godine su po broju prodatih ploca pretekle dosadanje broj 1 i 2 tj Asus i MSI.

Jedina mana malo su skuplje od konkurencije.

Tomato Republic Of Serbia !!!

voodoons Re: tekst iz SK 31.08.2008. 14:30 #68583

broj poruka: 152
Jel ti to radis kao Gigabyte-ov PR?
Biostar su odlicne ploce kad se posmatra odnos cena/performanse ako i nisu najbolje po tom pitanju.. Ali samo kad su u Pitanju TForce i TPower modeli..
Mislim sta reci, posavetujte google ili neki drugi pretrazivac i nadjite ko je rekorder u FSB kloku za Intel ploce.. Biostar TP35 je jos davno furala FSB od 500+MHz a sad moja DFI X48 ne moze toliko a kosta kao 3kom TP35 ako ne i 4 kom.. Manite te fore, ASUS je bolji zato st... hmmm.. pa ASUS je ASUS.. Tvrdim i stojim iza toga da je Biostar TForce P965 bolja ploca za OC negoli jedan ASUS P5B-E.. Imao sam ih obe i zato mogu to reci

:: Biostar ko biozrno ako volis zdravu hranu u redu ali ako volis IT ipak uzmi nesto drugo, nekako mi se cini da sve sto dolazi iz NS nije kako valja, tu ugrajam Biostar, JW, Soltek (mada me jedna ploca i posle SEDAM godina sluzi i dalje), Bluebery itd... zasto? Zato !?
::
:: Najprodavanije ploce u Srbiji su Gigabyte, od prosle do ove godine su po broju prodatih ploca pretekle dosadanje broj 1 i 2 tj Asus i MSI
:: Jedina mana malo su skuplje od konkurencije
:: Tomato Republic Of Serbia !!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Sklapao sam neku konfiguraciju 31.08.2008. 15:15 #68585

Na bazi Biostar MCP6P-M2 ,micro ATX ploca ,otprilike zauzima prostor po sirini
kao duzina limene maske na koju ide ps2 itd..,vrlo mala ,stavio Sampron na nju 2 GHZ radi bas super,ne greje se puno u full loadu Sampron oko 37 C .Sa onim dimenzijama ploce mogu komotno da prave i manja kucista.Inace sam i ja ljubitelj velikog mobo guru-a Asus-a.Zadnje 2 ploce su mi bile Asus pre toga DFI.
limunche ja imam TF560 31.08.2008. 15:25 #68587

broj poruka: 426
i za sada ama bas nikakvih problema, podrzavam misljenje da nisu nekog preteranog kvaliteta ali za te pare su odlicne i stabilne, nisam oc do sada ali sam cuo da imaju dobre sposobnosti za oc

pozz

obradmi Za nekog prijatelja sam odradjivao za klinca 31.08.2008. 15:28 #68590

Kupili mu novu sobu ,tu mora i nov komp itd..Otprilke Biostar odradjuje posao za ulozene pare.
pcd Biostar 31.08.2008. 16:47 #68606

broj poruka: 16

prozivodi sasvim korektne maticne ploce. Skoro da nema reklamacija na njihove maticne ploce. Govorim iz licnog iskustva.

pozdrav,
Aleksandar

Vaskev re 31.08.2008. 18:00 #68624

broj poruka: 1673
Najprodavanije ploce u Srbiji su Gigabyte, od prosle do ove godine su po broju prodatih ploca pretekle dosadanje broj 1 i 2 tj Asus i MSI.

Nekada je Fica bio najprodavaniji auto (bar mislim da jeste) ali su svi mastali o tristacu.

...svejedno u moje masine samo ASUS

Podrzavam stav ali samo ako je neka iz gornje klase tipa Dlx ili Premium.
U donjem segmentu cene tipa 4-5K dinara mozda je Asus previse osakatio ploce po pitanju malog broja elektrolita itd. Tu se Gigabyte pokazao kao malo manji skrtica.

MaliAbner Re: re 01.09.2008. 09:25 #68762

broj poruka: 7769
Zemljace ajde procitaj sta si napisao `nekada` ja ne govorim o proslosti nego o surovoj sadasnjosti, znaci u poslednjih 12 meseci su pretekli one koje ti navodis.

Meni se ne svidja politika cena Gigabyte-a jer ono sto kod njih kosta 140 jevreja kod drugih ima da se kupi za 110, ali situacija na trzistu je takva da su oni prodali najvise, kako, zasto, i pored pogubne politike cena je pitanje za psihologe.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Najprodavanije ploce u Srbiji su Gigabyte, od prosle do ove godine su po broju prodatih ploca pretekle dosadanje broj 1 i 2 tj Asus i MSI
:: Nekada je Fica bio najprodavaniji auto (bar mislim da jeste) ali su svi mastali o tristacu
:: ...svejedno u moje masine samo ASU
:: Podrzavam stav ali samo ako je neka iz gornje klase tipa Dlx ili Premium
:: U donjem segmentu cene tipa 4-5K dinara mozda je Asus previse osakatio ploce po pitanju malog broja elektrolita itd. Tu se Gigabyte pokazao kao malo manji skrtica
voodoons Re: tekst iz SK 01.09.2008. 09:48 #68768

broj poruka: 152
SK je casopis, oni pisu testove onih koji plate za to.. Vidim sada da je i Telix odresio kesu pa u zadnjim brojevima imaju za Biostar samo reci hvale.. Secam se i ja da su na testu NF550 maticnih dali losu ocenu Biostar-u, al ok, para vrti tamo gde burgija nece...
BataCele ... 01.09.2008. 19:10 #68813

broj poruka: 1532
Oni mu ga dodju kao najnoviji AMD procesori. Proizvode se samo za korisnike sa tanjim novcanikom. Zvuci blesavo, ali... (...mene ledja vise ne bole). Ma, ne to...

Do 80 jevreja ima smisla kupovati Biostar ploce, i to uglavnom uz AMD. Preko te cene i ne znam da Biostar ima sta da ponudi. U ovom rangu konkurent im je samo J&W po kvalitetu proizvoda. Mocnije firme daju relativno manje za ulozeni novac sa svojim osakacenim high end plocama.

Znaci, low budget ploce koje daju dosta za ulozeni (skromni) novac. Tu i ne moze da se ocekuje nesto spektakularno.

NF 520, TF 560, TF 570, TA 690G, TA 780G, TA 790GX su provereno dobre ploce u izdanju Biostara. Ostale cipsetove ne mogu da preporucim jer ih dovoljno ne poznajem iz ove firme.

Sa druge strane, Asus i GB su bezobrazno osakatili svoje niskobudzetne ploce, cak bih pre rekao da su u pitanju skartovi sa proizvodne linije. Naravno, ima tu i pozitivnih izuzetaka.

A MSI vec drsko prodaje jeftino smece. Najdrasticniji primer javasluka je bio sa serijom na kojoj sam skidao njihov logo jer je plocica sa natpisom `MSI` tokom rada zvonila kao ovan predvodnik.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs