Imam plocu P4S800-MX i celeron 2gb 512 ddr i nemogu da dobijem zvuk nikako, probao sam sa nekoliko drajvera i nista .Plocu sam uzeo polovnu pa ako neko moze da mi pomogne ili da vracam plocu? hvala
Prvo imam pitanje: Da li je integrisana zvučna kartica ukjlučena u BIOS-u po Integrated peripherals ? Bez toga možeš da instaliraš 7 miliona drajvera - neće vredeti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
posto nisi rekao dal prepozna zvucnu a nema zvuka ili nema kartice.. mozda je covek koji je pre tebe koristio imao azkacen front panel audio ako jeste onda je 100% zaboravio da vrati 2 dzampera na front audio.
Ja da bi to tačnao mogao da ti kažem morad da skinem uputstvo od ploče, dakle ako nisi siguran, prelistaj uputstvo od ploče, na đi BIOS settings i traži Integrated audio. Usput pogledaj, i to što ti je cele1988 rekao dakle, jumper setting i sve što se sa njima pože podešavati vezano za zvučnu kartu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Mozes li mi reci gde da pogledam :: Probao sam nesto ali uzalud :: :: ::
OK, we are advancing. Kartica je uplajena i drajveri su tu. Šta kaže windows mixer ? Wave out, master control klizači podignuti ? Nisu izlazi muted ? Još jedna bitna stvar, jesi 50000% siguran u ispravnost i povezivanje tvojih zvučnika/pojačala ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...Control Panelu ako je XP (predpostavljam da jeste obzirom na količinu RAM memorije) pod Sound and Multimedia pa onda prefered audio devices da li je iza sve playback kontrole odabrana zvučna, tvoj Sound MAX. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
evo... http://i258.photobucket.com/albums/hh262/savo_x86/ploca-1.png ta dva trebalo bi da imaju dzampere na sebi...imam jednu staru asusovu plocu koja je imala slicnih problema... znaci na prvi i treci sa leva stavis dzamper i onda verovatno radi...
Pa cele1988 ti lepo rekao da to prvo pogledaš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: TI JE TO RADI HVALA PUNO SASKE HVALA SVIMA!!!!!!!!! :: :: :: POZDRAV DRUGARI!! :)))) :: :: :: kanjav :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.