Posle flesh-ovnja BIOS-a sa 9n3i5908.bin ne znam koji procesor Athlon 64 X2 mogu da stavim na ovu plocu?!Negde sam procitao da moze do 4000+ ali nisam siguran a i tesko je naci procesor za S939.Zna li neko koji proc moze da se stavi(maximalno)i gde da ga nadjem?
moze bilo koji X2 za soket 939...ali batali to, ja sam prosle godine u ovo vreme jedva uspeo da nadjem procesor i to preko nekog lika koji ga je narucivao iz amerike i jos mi je naplatio daleko vise nego sto su kostali X2 za soket AM2 i jos sam cekao vise od mesec dana da mi stigne...to se uopste ne isplati i sa zadovoljstvom sam ga nesto kasnije prodao (uz gubitke naravno) i uzeo intela...to me je veoma nerviralo kod AMD-a sto su tako menjali sokete svake godine....soket 939 i AM2 se razlikuju u jednom pinu...dok je intel furao ovaj 757 poslednjih 300godina, mada nisu sve ploce kompatibilne sa svim procesorima ali opet mnogo bolja situacija nego sa AMD-om i njihovim solucijama... ne isplati ti se da budzis to...teraj ga dok moze pa pazari drugo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.