E ovako stoje stvari ima sam 2x512 OCZ Gold PC6400 800Mhz i njih prodam i uzmem 2x1gb Transcend PC6400 DDR2.I sta se desava nece da radi na podesavanjima za 800mhz moram da spustim 667,Ploca je DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G i CPU X2 5000+ Brisbane....Pozzz
Ajde lepo ugasi komp, izvadi kabl iz napajanja, uradi discharge BIOS-a, pa load setup defaults, pa reset, pa probaj onda na 800 MHz. Ako neće ni tad, proveri da li je izašao novi BIOS za tvoju ploču. Ako je jeste, flešni ga, pa opet load setup default pa reset, pa probaj 800 MHz. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma probao sam i to.I kad ga restartujem kaze CPU on safe mode..I kad restartujem opet pisti kao da nema memorije a i flashovo sam plocu sa novim biosom sada je AM2+
E jbg, onda zameni tu memoriju i ne uzimaj Transcend-a, izgleda se šutira sa tvojom pločom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.