Kolika je razlika u kvalitetu i performansama ove dve ploce? Razlika u ceni je oko 35e. Da li je P45 toliko bolji od P43? Pravim konfiguraciju jednom prijatelju i stavio sam P5Q-e kao sto sam uzeo i klincu, medjutim on je video razliku u ceni ove dve ploce i pitao o cemu se radi? Posto nisam znao bas najbolje da objasnim molim za pomoc...
prilicna. P5Q-E je jaca o od PRO, P5QL-E ima slabiji chipset, narrow printed curcuit board i cini mi se 6-o slojnu naspram 8-o slojne stampe ali nije hendikepna. Ako ti je bitna cena zemaj P5QL jer su serije P5Q daleko ispred GA-EPXX-DSX modela a slicne su cene. Nikakvih iznenadjenja, dok za GA ne bih garantovao, za ASUS garantujem
Ma gledao sam ja slike i specifikaciju ali mi je trebalo strucno misljenje (iskreno prizeljkivao sam da se javi MACHINE).
:: prilicna. P5Q-E je jaca o od PRO, P5QL-E ima slabiji chipset, narrow printed curcuit board i cini mi se 6-o slojnu naspram 8-o slojne stampe ali nije hendikepna. Ako ti je bitna cena zemaj P5QL jer su serije P5Q daleko ispred GA-EPXX-DSX modela a slicne su cene. Nikakvih iznenadjenja, dok za GA ne bih garantovao, za ASUS garantuje
Hvala na odgovoru. Meni cena nije bitna pa sam uzeo P5Q-E ali verujem da ce prijatelj tesko da se rastane sa 35 evrica (ako ne mora).
prva je skuplja 10 a druga 20 evra od P5QL. P5Q je odlicna ploca za cca 90e pa bolje uzeti nju. Dacete 10e vise a ustedeti 25e. Ipak je to P45 a nije osetno losija od -E sestrice...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.