Da li neko moze da mi pomogne oko sledeceg problema: potrebna mi je maticna ploca koja ima AGP slot i prima neki jaci procesor i narawno gde da je pazarim... Pregledao sam komponente na PC BERZI,ali uglavnom nema tih ploca u prodaji...
:: Sa kojim socketom ti treba plocha? Imaju sa 478 i 754, ali teshko da cesh naci jachi procesor za ove sockete :: Mirishe mi na komplet novu mashinu :: :: ::
I meni... Nadao sam se nekom AM2 procesoru,ali ima jedna jedina ploca koju niko nema na lageru,ali ona ima VIA cipset,a on nesto ne ljubi ATI-ja,a ja imam HD3650 ...
:: :: :: :: :: Sa kojim socketom ti treba plocha? Imaju sa 478 i 754, ali teshko da cesh naci jachi procesor za ove sockete :: :: Mirishe mi na komplet novu mashinu :: :: :: :: :: :: :: :: I meni... Nadao sam se nekom AM2 procesoru,ali ima jedna jedina ploca koju niko nema na lageru,ali ona ima VIA cipset,a on nesto ne ljubi ATI-ja,a ja imam HD3650 .. ::
Znam koja te muka muci, jer sam to prolazio pre tacno godinu dana. Na srecu sam nasao ASRock ConRoe865PE, koja me i dalje sluzi bez ikakvih problema. Znam da je to shit ploca u odnosu na druge, ali sa E2160 procesorom i 2GB DDR400 memorije radi sve sto mi treba.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Sa AGP slotom maticna ti treba u jednom jedinom slucaju, a to je ako ti treba office racunar ili racunar za surfovanje po netu i ni zasta vise, ali ako hoces da se naigras batali, mozda sad kad ga pazaris, ali za godinu dana ces videti da ces morati da ga promenis. Ili napravi office racunar ili prodaj tu graficku!!!
:: ASRock za Intel platformu, ali sa VIA cipsetom, koji ja volim kao prst u oku :: :: http://www.pcberza.rs/komponente/detail.php?id=2765 :: :: Znam koja te muka muci, jer sam to prolazio pre tacno godinu dana. Na srecu sam nasao ASRock ConRoe865PE, koja me i dalje sluzi bez ikakvih problema. Znam da je to shit ploca u odnosu na druge, ali sa E2160 procesorom i 2GB DDR400 memorije radi sve sto mi treba :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Covece,pa ti si kralj! Ova ploca ima oba slota!!! znaci ne moram da kupujem novu kada se budem prebacivao na PCI-E!!! HVALA!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.