Eto desilo se i meni. I to tek tako, bezveze. U oba slucaja kada sam bio na netu.
Da podsetim sta imam : Intel C2D e8400 (za sada na defu ali bice OC), Asus P5Q Pro, Apacer 4x1gb ddr2 800, Asus 9600gt, Pionir 215D, CM Hyper 212, Seagate 160gb sata II, WD 640gb sata II, leadtek tv 2000xp expert, flopy, stampac, Chieftec Gps 550W AB A.
Ploca i proc su ubaceni u petak. Mislim da je prvi BSOD bio u subotu a drugi u nedelju. Danas i juce nije bilo takve pojave. Probao sam ja i igrice i nije se desavao BSOD.
E sad pitanje je da li su ovo gremlini, nesto drugo ili bagovit bios posto sam izguglao da verzija biosa koju moja ima ploca je malo bagovit a noviji bios postoji.
:: Eto desilo se i meni. I to tek tako, bezveze. U oba slucaja kada sam bio na netu. :: :: Da podsetim sta imam : Intel C2D e8400 (za sada na defu ali bice OC), Asus P5Q Pro, Apacer 4x1gb ddr2 800, Asus 9600gt, Pionir 215D, CM Hyper 212, Seagate 160gb sata II, WD 640gb sata II, leadtek tv 2000xp expert, flopy, stampac, Chieftec Gps 550W AB A :: :: Ploca i proc su ubaceni u petak. Mislim da je prvi BSOD bio u subotu a drugi u nedelju. Danas i juce nije bilo takve pojave. Probao sam ja i igrice i nije se desavao BSOD. :: :: E sad pitanje je da li su ovo gremlini, nesto drugo ili bagovit bios posto sam izguglao da verzija biosa koju moja ima ploca je malo bagovit a noviji bios postoji :: :: Koristim ADSL preko usb modema Sagem f@st 840.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.