Da li pomenuta kartica moze da radi sa svim maticnim plocama ili je napravljena samo za Republic Of Gamers seriju Asusovih ploca?.Probao sam da je stavim u ASUS P5W DH Deluxe i MSI Neo2/FR. i nijedna od ploca ne registruje novi hardver kada podignem sistem.Hvala unapred
:: Da li pomenuta kartica moze da radi sa svim maticnim plocama ili je napravljena samo za Republic Of Gamers seriju Asusovih ploca?.Probao sam da je stavim u ASUS P5W DH Deluxe i MSI Neo2/FR. i nijedna od ploca ne registruje novi hardver kada podignem sistem.Hvala unapred
Kada pokrenem instalaciju drajvera koje sam dobio uz karticu,izbacuje mi da mi drajver ne podrzava hardver koji se nalazi na ploci iako nijedna od ploca uopste ne registruju karticu.Karticu sam stavio u drugi PCI-e slot,prvi mi zaklanja graficka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.