Imam ovaj komp i gde nastaje problem renstalirao windows i sve drajvere i sta se dogadja kad idem na SHUT DOWN ne mogu da kliknem STAND BY i kada nesto radim sa DVDRW ili rezem ceo komp se zabaguje......POZZZ
da li si koristio ovu opciju prilikom instalacije sistema? Pretpostavljam da je u tome problem... Opisi malo detaljnije - kakav sistem si imao (XP? Preinstaliran?...)
...a u tvom slucaju mislim da je u pitanju driver za ATA kontroler na ploci koji verovatno mora da se instalira na pocetku sistemske instalacije. Ili treba da nadjes drugi driver za isti (nakon instalacije). preporucujem nesto od sledeceg:
- probaj da instaliras druge drajvere za chipset (intel 915G, ako se ne varam), nacices ih na intelovom sajtu
ili
- ako imas recovery disc - upotrebi ga, posto si uradio backup podataka
ili
- ponovna instalacija sa F6 i drajverima koje si prethodno pripremio na disketi
Ako ovo ne pomaze, ja bih poceo da sumnjam na hardware, mada ako je radio kako valja pre reinstalacije... ne verujem...
1. Snimanje svih drajvera za doticni kompjuter na cd ili dvd 2. Instalacija Windowsa od pocetka do kraja 3. Instalacija i podesavanje drajvera sa gore pomenutog diska, kao i fino podesavanje Windowsa nakon toga 4. Instalacija programa 5. Nero InfoTool, kartica ASPI, ASPI instalation, odaberi ASPI drajver (najcesce Nero ASPI)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.