Resio sam da moju plocu i procesor poklonim bratu da njegov kompjuter unapredim. Graficku za njega vec imam. To je moj stari geforce 6600gt koji ne koristim vec 4 meseca od kako sam ubacio geforce 9600gt.
Moj hocu da unapredim u nesto malo opakije.
Napajanje koje koristim za konfiguraciju u potpisu je Chieftec Gps-550W AB A i za siguran sam da moze da radi sa amd verzijom koju predlazem ali treba mi potvrda da li moze da radi sa Intel quad core Q6600 procesorom i sa plocama koje cu da predlozim.
Amd verzija : Za procesor sam odlucan da bude Phenom 9750 (mozda 9850be).
Zelim da napomenem da mi do overklokinga nije stalo. Samo zelim da znam koja je od ove dve predlozene platforme brza i sa kojom plocom. Zelim da napomenem da je moj budzet za plocu do 110 eura.
Intel quad core Q6600 Asus P5Q PRO,i place za overklokom!!! A napajanje sa tom grafikom i jos sigurno dve optike i hard,dva, bi trebalo da gura,mada gps serija chifteka nije bash na dobrom glasu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.