Treba da uzmem neki AMD procesor 5200+ ali me muci dilema koju plocu da uzmem dvoumio sam se i troumio izmedju GIGABYTE GA-MA770-DS3 , ASUS M3A AM2+,770 , i eventualno jos jedne . Ali problem je u tome sto bi ja da bude ploca PCI 2.0 i da ima solidne OVERKLOKERSKE OPCIJE , ajde ako ima neko da se razume u ovo i da zna ako mozda da mi pomogne molim ?
Bata Cele pogodio si u sredinu. Najbolja ploca za te pare. Neverovatno sta je J&W ponudio u odnosu na konkurenciju. Do pre godinu i po nisam ni cuo za proizvodjaca, a sad...... Samo da znas da neki primerci imaju problema sa zvukom u startu, ali se ploca zameni i OK. Nemam ni jednu reklamaciju na ovu plocu( mislim od kad izadje iz radnje), sto je rekord od kada se bavim ovim poslom. Topla preporuka. Ni Biostar ploca za AMD nije losa za te pare, ali se jako grije, pa je pitanje trajnosti doticne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.