Jel tek kupuješ CPU ili ga već imaš, ako kupuješ, onda bolje E8200. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...pogledaj ploce pa ces sam videti (boj pci-e slotova za pocetak)...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Treba da sklopim neki komp za klinca u skorije vreme i izbor je pao na ovu plocu. Posebno zbog I/O panela. Ima dve mrezne, e-sata, fire-wire, i opticki izlaz. Sve ovo mi treba sem e-sata (za sada). Cini mi se da je odlicno odradjeno hladjenje i naponski deo na ploci. Verovatno bi MACHINE ovo bolje prokomentarisao i dao pravu ocenu ploce, ali mislim da je on otisao na odmor. Ona dva Pci-e mi nisu potrebna i skupljace prasinu ali zato ima sve ostalo sto treba. Razmisli sta ti je potrebno od ploce pa onda biraj... P5Q-e i 7200 (mislim da ce se lepo slagati).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.