...i prosli put ntedoh da kazem ,to je statistika tigerdirect-a ,a ne celokupnog trzista u US...Daj Boze da AMD drzi, mozda 20% istog...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Ali masa njih kupuje preko Tigerdirecta.To znam jos kad sam bio u USA .Oni t.j Ameri najvise vole da narucuju stvari da im stigne kuci .Ebg.standard takav.Ali ovo moze da bude dobar pokazatelj ,jer je q6600 dugo dugo bio prvi.
...da je to zbog novih radeona...zapadnjaci pate od toga da se ne zeznu kad daju pare ,po fazonu ovo je amd/ati kartica i radice bolje sa amd procesorom??? koliko puta sam cuo ovu glupost neces ni verovati (ovo ide u prilog samo trgovcima koji se resavaju zaliha)... Nego amd mi se cini da opet cini istu gresku jer i dalje gura x2 seriju koja je odavno vec u autu (jedini koji bih kupio je 5600+,zbog dobrog overkloka...),umesto da furaju phenom x3 i da kolicinom obore cenu drze se ovoga kao pijan plota ...Zbog toga me nerviraju jer igraju na ivici ,a hoce ziheraski ,dok konkurencija odmice...Intel sada ne mora dve godine nista novo da uradi i bice jos uvek u igri ...Steta...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
:: Ali masa njih kupuje preko Tigerdirecta.To znam jos kad sam bio u USA .Oni t.j Ameri najvise vole da narucuju stvari da im stigne kuci .Ebg.standard takav.Ali ovo moze da bude dobar pokazatelj ,jer je q6600 dugo dugo bio prvi.
Skroz si u pravu samo to je vise ono sto bi mi zeleli jer oni moraju da pokrivaju skoro sve segmente trzista. Prosto bi bilo previse jednostavno da prestanu proizvodnju svih x2 i preorjentisu se na x3 ili x4, no verovatno jos uvek nisu uspeli da ispeglaju proizvodni proces tih chipova tj verovatno imaju previse skarta kao sto vecini za kancelariju ne treba bolje od x2. Ali cena mu je sjajna prosto se razmisljam da li deci da ubacim u racunar jedan x2 i neki 780 chipset sa integrusom koja je sigurno bolja od trenutne 9550. Ovi procesori su sigurno best bang for the buck.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: ...da je to zbog novih radeona...zapadnjaci pate od toga da se ne zeznu kad daju pare ,po fazonu ovo je amd/ati kartica i radice bolje sa amd procesorom??? koliko puta sam cuo ovu glupost neces ni verovati (ovo ide u prilog samo trgovcima koji se resavaju zaliha)... Nego amd mi se cini da opet cini istu gresku jer i dalje gura x2 seriju koja je odavno vec u autu (jedini koji bih kupio je 5600+,zbog dobrog overkloka...),umesto da furaju phenom x3 i da kolicinom obore cenu drze se ovoga kao pijan plota ...Zbog toga me nerviraju jer igraju na ivici ,a hoce ziheraski ,dok konkurencija odmice...Intel sada ne mora dve godine nista novo da uradi i bice jos uvek u igri ...Steta...`Ajd u zdravlje :: ...................................................................................... :: proc Mos Technology 6510@0.985Mh :: Mem 64K :: graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites :: sound SI :: 1541 floppy drive 180Kb :: ::
Ovaj sajt mi dao jedan lik radi u Chi u Ciscu.Dao mi dosta prospekata od Tigerdirect. Sta da vam kazem kad oni narucuju boksove cigara da im stigne kuci eto.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.