Posto mi je crkal matican resih da porucim drugu i proucim Gigabyte GA-MA790X-DS4 6.490 din medjutim umesto te posalju mi Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 10.060 din. Sa kad sam video koju su mi plocu posali nit mi se vraca nazad samo da za dz placm PTT nit da je stavljam u vec postojeci komp AMD 3800X2 160 HDD 2X1gb 533 GA 8800 Gt 512 500 wati Chiftec i odem kupim Asus M2N 560 a ovu resim da ostvim za novi komp da napravim!!
Sad graficku, HDD,Npajanje imam hvali mi memorija procesor!
Zanima me sta ,mislite o ploci!! Moze savet za memoriju !! Racunar ce biti neki manji server za igraonicu cisto da moze da radi 24 sata dnevno da moze da se nareze neki cd i na njega ce biti sherovan net da radi stabilno i da mogu da sherujem po neke fajlove.
Memorija moze Kingstone, Kingmax, Transcend - neces pogresiti sa bilo kojom. Danas su manje-vise sve jednake. Dobro sluze i Apacer, RC, A Data... Ma bilo koja, oko toga ne bih ni razmisljao. Samo neka bude 800 MHz i proveri latencije jer AMD procesori vole brze memorije.
CPU uzmi Phenom 9850 jer nije velika razlika u ceni medju modelima, a ovaj je najbolje sto trenutno AMD nudi. Kada vec cuvas tu plocu za nesto bolji racunar, onda neka takav i bude.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.