...u super pi 1m? pa ja sam toliko imao sa 2160 na 3,1ghz ...budalastina...jos ima oni da rade da dodju do konkurencije (na zalost!),a ovo biva vec dosadno...`Ajd u zdravlje! (Boze,Boze 21s za 1M na 3,6ghz quad,sramota...) ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
highend procesore i dalje drzi Intel sa Core2extreme ali kosta 1000-1500 $. Pitanje je ako naprave default 3ghz koji ce onda ici do 4.4 ghz .Ovo je sve jos uvek nezvancno.
...overklok ili super pi? superpi je ocajan ...A phenomi nisu bas srednja klasa nego visoka ...U stvari neka su visa srednja klasa jer tu obicno spadaju quad-ovi sa pocetnim cenama ,pa opet je malo ,bre ,al` ajde nek se trude ,pa ce i napraviti nesto...Ovo nije cinizam vec stvarno razocarenje da ne mogu nesto bolje da naprave... A ako mislish na overklok onda ok,al` cemu oc ako nemas povecanje performansi? Ja bar tako rezonujem ...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.