Da li je dobra ova ploca sa int grafikom (BIOSTAR A740G AM2+) i da li imate neki bolji predlog tj da li postoji neka bolja od nje ? Da li neko zna gde mogu da nadjem testove za Athlon 64 LE-1600? Hvala unapred!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Случајност...Пре неки дан гледах могућности клока Семпрона 3200+ уз помог Гугла, и видех да се помињу тестови твог процесора...Покушај да прогуглаш: `Sempron 3200+ overclocking`па види да ли ће да избаци оно што те занима.
Biostar TA780G AM2+ oko 60 jevreja, vrh ploca. Biostar TA690G AM2 oko 50 jevreja, odlicna, do pojave gornje bila je najbolja integrusa. Ta koju si naveo dolazi na 3. mesto.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
razmisljam i o BIOSTAR GF8200 M2+ ne znam kolika je razlika izmedju te dve ako uopste postoji. @Daum Znam da su integruse shit ali ta integrisana Ati HD3400 je duplo bolja od 7300gt koju ja imam i to mi je dovoljno!
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Kako to mislis da ce van BGD tesko naci J&W pa zar za tu firmu nije glavni PinSOFT iz NS ?
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: GF8200 je nesto slabija grafika od HD 3200 (nije 3400 kao sto si napisao, 3450/70 su `obicne` PCI E kartice). :: :: Inace, HD 3200 je na nivou 1600 Pro DDR2 :: :: :: Od Biostar-a mozda je za nijansu bolja J&W 780G jer ima integrisanu video memoriju (tzv. `side port`) i noviju zvucnu, ali ces je tesko naci :: :: P.S :: Sad proverih, Gigatron je nabavio J&W ploce u tri verzije pre 2-3 dana, nisam znao. Van Beograda, tesko da ces naci :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.