Nije brzi, a Phenom 9850 je skuplji koliko je i bolji (kada se sabere sa cenom ploce, doduse). Otprilike je u rangu Q6700. Bilo je vec postova na ovu temu. Mislim da je psyman ili OCz nesto dao.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Postavlja se sada pitanje da li ulagati u CPU ili u GPU .
# Accelerated Video Transcoding (AVT) - AVT allows you to convert videos to H.264 and MPEG-2 formats up to 19x faster than when using a just CPU.3 Full 1080p files can be converted to H.264 and MPEG-2 up to 1.8x faster than real-time.3
Ovo kad stavis u virtual dub imao Intel ili AMD cpu daje po oko 4 x sporije od real time ,a inace sa h264 codecom slika je do bola ,ne moze da mu pridje divx ili xvid.
Gledao sam dovoljno review-ova na netu koji prikazuju da je Q6600 brzi od 9850...
:: Nije brzi, a Phenom 9850 je skuplji koliko je i bolji (kada se sabere sa cenom ploce, doduse). Otprilike je u rangu Q6700. Bilo je vec postova na ovu temu. Mislim da je psyman ili OCz nesto dao :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Ovde samo falim ja da okrenem pricu ka Intelu i ode mast u propast Sreca sto BataCele nije lik koji voli da polemise i da ulazi u dublju diskusiju tj. raspravu
OC House - (skyfirepcbeast@hotmail.com) - May the Force Be With You! @PCBeast@
:: Gledao sam dovoljno review-ova na netu koji prikazuju da je Q6600 brzi od 9850.. :: :: :: Nije brzi, a Phenom 9850 je skuplji koliko je i bolji (kada se sabere sa cenom ploce, doduse). Otprilike je u rangu Q6700. Bilo je vec postova na ovu temu. Mislim da je psyman ili OCz nesto dao :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: ::
:: Ovde samo falim ja da okrenem pricu ka Intelu i ode mast u propast Sreca sto :: BataCele nije lik koji voli da polemise i da ulazi u dublju diskusiju tj. raspravu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.