Da li je neko imao problem sa pravljenjem image sa Acronisom na ovom chipsetu? Jednostavno se ne vidi disk... Menjao sam kablove na ploci za SATA disk i opet isto... Ploca je ASUS P5Q-E i HD SATA WD 250...
Možda je do verzije Acronis-a, iskreno izbegavam Home varijante. Probaj sa Acronis TrueImage Workstation 9.x. Napravi sa njim Boot CD i samo uleti u Acronis Safe Mode (ne Full) i radiće ti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Razlika je samo u ploci ASUS 5PQ Pro i Acronis True Image 11 Build 8053 Home i sve je OK. Nije mi jasno zasto nebi radilo. Probaj ponovo, ali skini doticnu verziju i nebi trebalo imati problema. Javi sta ti se tacno dogodi, pa cemo da resimo. Ja sam napravio image i prebacio na WD 1k i sve radi kako treba. Pozdrav !!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.