Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
DFI
STRANA 1 OD 1
TheBeast DFI 04.07.2008. 19:46 T10800

status: user
broj poruka: 71
Naime,za par dana planiram da pazarim jednu od navedenih ploca pa me interesuje razlika u oznakama ovih ploca,koja je bolja i zasto?

LanParty UT P35-T2R
LanParty LT P35-T2R
LanParty DK P35-T2
LanParty DK P35-T2R-S

Unapred hvala...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 04.07.2008. 20:28 #61549

broj poruka: 1117
pa od tih koje sinaveo, verovatno si i sam zakljucio koja je najbolja na osnovu cene...UT - Ultimate je najbolja do navedenih, pa zatim LT dok su ove DK nesto niza, mainstrim klasa i razlika izmedju T2 i T2RS modela je u tome sto T2RS ima sve solid kondenzatore, par sata slotova vise i podrzava raid...ako imas para, LanParty UT P35-T2R je prava stvar...to ti je prava overklokerska ploca sa vrhunskim hladjenjem chipset-a i ako ne planiras mnogo da se igras sa tvikovanjem i klokovanjem, onda ti jo mnogo bolji izbor LanParty DK P35-T2RS koja kosta oko 7500 do 8000 dinara i ima sve sto ti treba, cak i veoma dobar overclock potencijal, a nije previse skupa...UT je vise za entuzijaste...

Overclocking is the way of life!!!

Lama Re: ... 04.07.2008. 20:45 #61550

broj poruka: 166
:: pa od tih koje sinaveo, verovatno si i sam zakljucio koja je najbolja na osnovu cene...UT - Ultimate je najbolja do navedenih, pa zatim LT dok su ove DK nesto niza, mainstrim klasa i razlika izmedju T2 i T2RS modela je u tome sto T2RS ima sve solid kondenzatore, par sata slotova vise i podrzava raid...ako imas para, LanParty UT P35-T2R je prava stvar...to ti je prava overklokerska ploca sa vrhunskim hladjenjem chipset-a i ako ne planiras mnogo da se igras sa tvikovanjem i klokovanjem, onda ti jo mnogo bolji izbor LanParty DK P35-T2RS koja kosta oko 7500 do 8000 dinara i ima sve sto ti treba, cak i veoma dobar overclock potencijal, a nije previse skupa...UT je vise za entuzijaste..

Samo da dodam, UT ima malo veci heat pipe sistem, ostalo je, ukljucujuci i bios, sve isto kao kod LT.

T2RS nema sve solid caps.

Poz.

Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
Saske ... 04.07.2008. 21:18 #61552

broj poruka: 1117
LanParty DK P35-T2RS ima sve solid kondenzatore, ona slika na sajtu nije tacna...citao sam revjuove na par sajtova...eventualno su mozda promenili taj detalj sto se tice ploce, mada cisto sumnjam...
evo link...

http://forums.tweaktown.com/f19/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-25671/

Overclocking is the way of life!!!

TheBeast DFI 04.07.2008. 22:46 #61566

broj poruka: 71
A sta mislite o LT verziji,kakva je ona?

doncocos RE: DFI 05.07.2008. 00:39 #61593

broj poruka: 417
LanParty LT P35-T2R za razliku od DK serije ima :
Bernstein audio modul
8 Serial ATA connectora
6 slojni PCB
8 faznu naponsku jedinicu
2x gigabitni LAN
sve solid kondenzatore
1 PCI slot manje i 1 PCIe slot vise
Bios ima milion opcija. Jedino na sta moras da obratis paznju je to sto je hladnjak na Northbridge prilicno visok (4 cm) i relativno blizu procesora , pa mozes da imas problema sa instalacijom nekih hladnjaka za procesor. Kao sto je Saske rekao, jedina razlika izmedju LT i UT serije je u hladnjaku za Northbridge.
pwner re 05.07.2008. 02:54 #61606

broj poruka: 475
Potrebna mi je jedna informacija da bih mogao da odgovorim na tvoje pitanje. Vidim da si resio da kupis DFI plocu i predlozicu ti istu, ali nakon sto mi kazes koliki je tvoj budzet za kupovinu iste?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs