Sve je u redu, don`t worry, stand by napon, tako ti je podešen power management u BIOS-u. Ako te nervira, prekidaš na napajanju u vozdra. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Sto se tice tastature, kad gasis komp i kad ide logoff, tad ti ugasi numlock, i onda bi trebalo da se pali numlock kad se ulogujes u win i gasi kad se izlogujes, probaj. A mis se ni nekim mojim ortacima isto ne gasi uopste..i ja mislim da je zbog toga sto je uboden u PS2..mada mozda samo tu i mozes zavisi kakav ti je mis a mozda nemas adapter za USB.
Kinesko napajanje te zeza, mozda i parametrii ploce u bios-u. Ako pozadi na napajanju imas dugme za gasenje koristi njega jer sve ovo govori da ako dodje do promene napona u gradskoj mrezi a cesto se desava imaces veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki problem jer crkavaju ploce i jos sto sta pride.Ako hoces da se malcice spasis ako nemas predkidac an kucistu pozadi, onda kupi produzni koji ima prekidac i ugradjen mali osigurac od 2.0A pa ga gasi na prekidac na produznom. Produzni kosta oko 500-800din.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.