Uzimam uskoro ovaj procesor, i najverovatnije Asus P5Q-E... i jedno 2 do 4 giga rama (ako XP uopste moze da detekuje 4 giga)...
S obzirom da nisam neki ljubitelj i ne praktikujem overklokovanje, a kompjuter iskljucivo koristim za 3d rendering i prepress programe, da li je ova ploca OK za ovaj procesor i koja bi memorija eventualno mogla da prodje kao najstabilnija...
Ma bombonica, samo što ona nije neophodna, pošto je prilično nova i samim tim skuplja. možeš nekog ASUS-a sa P35 ili X38 chipsetom bez problema, ako ćeš DDR2. Ako ne juriš baš P45 chipset iz nekog drugog razloga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
ces naci preporuku na sajtu proizvodjaca ploce (asus, ako si vec odlucio). Posto komp koristim u slicne svrhe ja bih uzimao abita (p35 ili x38) i definitivno minimum 4GB RAMa (verovatno 8 ako sam u mogucnosti)
sa GA EP35-DS3R uz sasvim malu korekciju napona radi 24/7 i box cooler na 3GHz bez ikakvih problema!!!! (mala pohvala za GA u ovoj eri kritike prema pomenutom brendu)....
:: :: sa GA EP35-DS3R uz sasvim malu korekciju napona radi 24/7 i box cooler na 3GHz bez ikakvih problema!!! :: (mala pohvala za GA u ovoj eri kritike prema pomenutom brendu)... mene je gigabyte izneverio sa ga ep35 ds3 modelom a taj sto ti preporucujes je gotovo isti(samo ima ddr3)(pravi probleme sa memorijom lose performanse u drystone testu(horor) tako da je preporucujem asus sa x38 cipsetom.(ne kupujte geil sa intelovim cipsetom je ima probleme a sa nvidijinim koliko ja znam dobro saradjuje) a proceso je nemoze bolji: jeftin,brz,4jezgra, bez problema ide preko 3 ghz, ma imam ga i nemam zamerke. nove generacije igrica bi trebalo da korite bolje multitasking tako da se isplati i za buduca vremena.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.