Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem!!!!!Nastavak od juce
STRANA 1 OD 1
baxter Problem!!!!!Nastavak od juce 16.06.2008. 14:54 T10452

status: user
broj poruka: 730
mam DFI LanParty NF590 Mr2g i 5000+ na 2.6ghz i kad ga kloknem na 3200 nece da pokrene neke fajlove i kad sam hteo da reinstaliram windows uvek stane na 49% i kao ne valja cd i nece da procita neki fajl wtoure.exe mislim a kad ga vratim na defualt sve ok.U cemu je problem od juce.....Danas ubacim cd sa xp i stignem do ono stisni F8 sve to odradim i dodjem da selektuje na koju particiju da stavim e na C imam 10GB a na D 140Gb i kad stavim na c kaze da nema dovoljno prostora da stavi neke fajlove za windows i nista i isto na D na kom imam prazno 20Gb..CPU,MEM je sve na defalt-u.isto i sa vistom obrisem particiju formatiram isto kaze da nema mesta....STA DA Radim pomagajte da nije do ploce skoro sam flasovao bios.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 16.06.2008. 15:06 #59054

broj poruka: 12057

Jesi prethodno formatirao particiju ? Ko zna šta je tamo ostalo a nije vezano za Win.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

baxter re 16.06.2008. 15:09 #59056

jesam bax i preko cd xp i viste ali isto....a i juce instalirao acronis home image da backup-ujem system da nije zbog toga???ili je riknuo hard disk a preko instalacije viste mogu da vidim sve fajlove u D???
voodoons oveklok? 16.06.2008. 15:48 #59061

broj poruka: 152

problem je bio u overkloku.. ata grana na kojoj ti je opticki citac brljavi, probaj malo da povecas voltazu za southbridge... mada sumnjam da ce pomoci,... nego batali ti taj oc na amd-u
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter re 16.06.2008. 16:02 #59066

ma sve je na defaultu i nece kao da mi je hard manji od 1000mb nece nista da prepozna particuju...da nosim hard menjam posto je pod garancijom???
Equinoxe Re: 16.06.2008. 16:20 #59075

broj poruka: 12057

Nareži ti lepo Hiren`s Boot CD i proveri te particije.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs