Ostlao su mi jos tri racuanra da zamenim u igraonici pa sam planirao da promeni plocu procesor i mermoiju. E2200(2.4) i Kingston 2x 1gb 800 DDR2 to je 100% sigurno sad samo plocu koju da uzmem. Za Gigabyte P35 DSR znam da je extra ploca(vec imam 4) ali bi morao da cekam 3-4 dana da stigne u NP a sa ovom drugom se nisam susretao do sad pa me znima vase misljenje. Gigabyte GA-P35-DS3R S775 P35 DDR2 PCI 7.027 dinara Biostar P35D2-A7 5.875 dinara
Ako nece biti oc-a, onda mozes da uzems i Biostar-ovu plocu,posto je sasvim korektna za tu lovu.. Ima je moj ortak i nije nesto posebna, znaci sto se tice podesavanja za oc i sl. stvari..ali zato radi perfektno i bez ikakvih problema..pozz
Ako ih vec imas toliko i ako su iste konfiguracije (jel` to za igraonicu) onda bolje uklopi da sve budu iste pa da lepo mozes da ghostujes po potrebi bilo koji. A i ako nije to u pitanju blaga prednost (taman koliko je skuplja) ide za GA plocu.
moja bivsa Biostar TP965 sa trofaznom naponskom je imala vdrop sa 1.325 na 1.296V a Asus P5B-E sa takodje trofaznom naponskom dropuje sa 1.275 na 1.176.. jedino sto je bila mrsava ploca pa mi se savijala kad pritegnem HyperTX.. sve je to utisak o TForce modelu Biostara, a za one ploce koje nisu TForce, kao sto je i ova o kojoj se govori u temi, ne znam nista iz iskustva
Pa znas kako je je vec samo po sebi malo OC fabricki jer do sada su E2200 bili na 2.2Ghz. A i mislim da za ulozene pare najvise isplati uzeti njega sad neznam moze neki predlog sto da ne iz a procesor. A sto se tice OC mislim da ne bi izdrzao on da radi 24 sata dnevno bez prekida po max optercenjem. I u svakom slucaju za igrice mi bas ne treba preveli OC mislim da je sasvim dovoljno. E sad imam jos jedan problem dali uzeti 8800 GT ili sacekati kako sam cuo da ce da izadje u skorije vreme 9800GT ili 260 GT.
Kako to mislis fabricki OC E2200 2.4GHz, zar nije E2200 2.2GHz, a E2220 2.4GHz?
:: Pa znas kako je je vec samo po sebi malo OC fabricki jer do sada su E2200 bili na 2.2Ghz. A i mislim da za ulozene pare najvise isplati uzeti njega sad neznam moze neki predlog sto da ne iz a procesor. A sto se tice OC mislim da ne bi izdrzao on da radi 24 sata dnevno bez prekida po max optercenjem. I u svakom slucaju za igrice mi bas ne treba preveli OC mislim da je sasvim dovoljno. E sad imam jos jedan problem dali uzeti 8800 GT ili sacekati kako sam cuo da ce da izadje u skorije vreme 9800GT ili 260 GT :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.