Ovaj DFI blood iron za 80e mi izgleda ok...necu klokovati nista, tako da mi ne treba ploca koja je dobra za klok, nego neka koja je generalno stabilna i ne pravi neke besmislene probleme... Ako je to ovaj dfi, onda bih to uzeo...
Mala prednost DFI-ju, pa GA-P35-Dxx, Asus onako... Abit tradicionalno ne volem...
:: :: Ovaj DFI blood iron za 80e mi izgleda ok...necu klokovati nista, tako da mi ne treba ploca koja je dobra za klok, nego neka koja je generalno stabilna i ne pravi neke besmislene probleme.. :: Ako je to ovaj dfi, onda bih to uzeo...
...a sta mislis o procesoru, da li taj 8400 ili mozda q6600 posto im je skoro ista cena...ili mozda uzeti sada 8400 pa da sacekam da ovim novim 9xxx padne cena, bash ne znam...a proc. mi treba prvo za 3dmax, maya... pa tek posle za igre.
...a treba ti za pposao uzmi q6600...Moje misljenje...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Pa na kraju je tako i ispalo, posto nisam uspeo da nadjem doticnu dfi, svugde pise ima, kada pozoves nema nigde...i tako na kraju ispade q6600 i asus p5k pro...valjda je dobra kombinacija...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.