Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
geil ultra 6400 cl4
STRANA 1 OD 1
ICEBOY geil ultra 6400 cl4 03.06.2008. 17:38 T10184

status: user
broj poruka: 181

Ajd i ja da pitam sta mislite o ovoj memoriji znaci ddr2 mislim da je na 800mhz tek treba da proverim
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 03.06.2008. 17:41 #57136

broj poruka: 1454
I dobra i loša. Dobra zato što jeste stvarno dobra i može da se `obradjuje`, a loša zato što valjda ne radi kako treba sa ASUS pločama, mada sve zavisi od primerka.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: geil ultra 6400 cl4 03.06.2008. 17:41 #57137

broj poruka: 18472
Isto pitanje...Koja ploca?Memorija kao memorija nije ni losa ali kakvo je vreme doslo vise ne zna sta kupujes tj. sta dobijas za to sto si kupio!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Ajd i ja da pitam sta mislite o ovoj memoriji znaci ddr2 mislim da je na 800mhz tek treba da proverim
ICEBOY re 03.06.2008. 17:47 #57140

ploca je biostar tforce 570 ultra (am2), ma nasao sam je za nekih 3000 din pa reko bar da vidim o cemu se tu radi i koliko je kvalitetna
zandarm Re... 03.06.2008. 17:55 #57141

broj poruka: 1454

Memorija je kvalitetna i nećeš pogrešiti ako je uzmeš, u krajnjem slučaju imaš garanciju ako bude nepredviđenih situacija.

Nikopol74 ako mislis na AMD, onda bolje uzmi Geil BD, ili EVO ONE 03.06.2008. 17:57 #57142

broj poruka: 362
ali zavisi sta oces od memorije. Razlike su jako male, pogotovu u realnom radu.
Ako te jedino zanima OC sa memorijom, uzmi memoriju sa Micron chipovima. Ostalo nije bitno.

Uzeo sam biostar ta780g m2+, BG dual kit i nije mi dobro koliko dobro radi. Dobar je i, ali dosta skuplji asus M2n-e sli deluxe (u dlx verziji ispravili probleme M2n-e). Za M3A verzije nesto ne cujem dobre stvari, a cujem par losih. Nisam ih pamtio jer me nije zanimalo.

Znam i da je xtra biostar 770 A2+, mozda i najbolja, samo ima 8-pinsko napajanje za cpu. Inace ta dva biostara su nova shkola biostara, i najbolje su. U svakom slucaju, Geil 800, ne 667, i ne 1066, jer ti nece trebati. Ionako su najbolja stelovanja sa 333 plus FSB i HT, a za to ces retko ako ikad upotrebiti 1066. Nemoj mnogo da pucas na mem, jer najmanje daje. Neke ploce su dosta izvikane (nevezano od platforme), ali nije najskuplja i najbolja, samo vecina ima mnogo bakarnih pipeova, dodataka koji ti nece trebati, itd.

Najvise zavisi od toga sta ces raditi na kompu.

life`s a bitch...and then you die.

io62s ... 03.06.2008. 17:59 #57143

broj poruka: 371

Ima ona problema i sa gigabajt plocama, ali generalno nije losa...mada bih ti preporucio da je zaobidjes, imam bas tu ultra 4x1gb i porodio sam se dok je nisam naterao da radi na visti i gigabajtu u kombinaciji...

Equinoxe Re: 03.06.2008. 18:22 #57152

broj poruka: 12057

Sa tim Biostarom koliko znam Geil ultra 6400 cl4 (4-4-4-12) nema probleme.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MACHINE GEIL 03.06.2008. 18:23 #57155

broj poruka: 5704
dobar, slican OCZ. Ja nisam imao problema na ASUS-u, konkrento na M2N plocama iz serije E, SLI...dok recimo GEIL BlueRam DDR-400 nije hteo da radi sa Gigabyte 915P plocom. Korektna memorija kao i BlackDragon dok je EvoOne bolji. Zadovoljan sam sa OCZ Platinum i Reaper serijama. To je slicna cenovna klasa. Ja bih za BestBuy preporucio onaj MSI K9A2...fercera fino...daleko bolje izrade os Asus M3A a pouzdaniji mi je od GA-(D)SX modela. Tek posle nje bih preporucio Biostar TA770 A2+

- A N G E L -

ICEBOY re 03.06.2008. 19:46 #57193

ok to bi onda bilo to razmislicu jos malo do kupovine

pozdrav dobri ljudi
Nikopol74 Re: GEIL 03.06.2008. 19:48 #57195

broj poruka: 362
ti si prvi koji je preporucio kontroverzni MSI pre Asusa i Biostara. Ne bi se slozio cak ni za MSI K9. Prvo zbog prevelke kontroverze oko MSI, a to ne moze da bude dzabe. Doduse, znam da je MSI K9 serija dobra. Ali drugi razlog je sustina. Geil BD (pretpostavljam i EVO ONE, koji jeste bolji) xtra radi, cak se i fino klokuje na Biostaru. Nisam se interesovao za klok memorije, ali radio je stabilno na 470mhz. Trenutno je Biostar izbacio svoje najzrelije i najbolje modele za AM2 i AM2+ platformu, a dobar deo razloga su novi chipsteovi AMD/ATI. Pored njih bi ti preporucio par Asusa i bukvalno par Gygabyte-a, ali zaboravio sam oznake, pa necu da pricam o njima.

life`s a bitch...and then you die.

:: dobar, slican OCZ. Ja nisam imao problema na ASUS-u, konkrento na M2N plocama iz serije E, SLI...dok recimo GEIL BlueRam DDR-400 nije hteo da radi sa Gigabyte 915P plocom. Korektna memorija kao i BlackDragon dok je EvoOne bolji. Zadovoljan sam sa OCZ Platinum i Reaper serijama. To je slicna cenovna klasa. Ja bih za BestBuy preporucio onaj MSI K9A2...fercera fino...daleko bolje izrade os Asus M3A a pouzdaniji mi je od GA-(D)SX modela. Tek posle nje bih preporucio Biostar TA770 A2
:: - A N G E L -
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs