gledam nesto ove ati 7xx ploce i vidim da na primer BIOSTAR 770 ima molex na sred ploce za PCI-e, a DFI Lan Party nema molex-a a ima cak 3 PCI-e, jel obavezan ovaj molex da se stavlja... mislim malo nervira sto je na sred ploce da je uz gornju desnu ivicu pa da razumem
pa zato sam uzeo primer glupog biostar-a on ima jedan PCI-e i ima molex, gigabyte,msi,asus,J&W svi u slucaju 2 ili visew pci-e imaju molex btw. kakav je J&W na oko deluje sasvim solidno svi s.c. kondezatori full atx xfire :P
kakav je J&W na oko deluje sasvim solidno svi s.c. kondezatori full atx xfire :P
Odnedavno ih prodajemo i mogu da kažem da sam zadovoljan kvalitetom. Posebno se pokazalo da je brz u kombinaciji sa AMD-om. Inače nisam verovao da za tako malo para se dobije više nego korektna ploča. Ako ništa drugo bolje se, bar za sada, pokazao od Gigabyte-a. Za ovih 15-tak godina koliko se bavim prodajom najviše ploča mi se vratilo na reklamaciju iz Gigabyte-a i Soltek-a. E sad, moguće da grešim, ali i dosta drugih servisera ima identične probleme.
Zhaci ja sam rodjeni maler prva ploca je bila Soltek a druga je Gigabyte... Ali sta da ti kazem meni to radi pa radi Soltek ce krenuti u prvi razred i klinac je ponovo dobija na sto zato sto ce raspust, a ovu potonju rabim vec godinu dana i nemam primedbu, radi ona nije bas raspolozena za OC ali e4300 gura do 3.1GHz.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: kakav je J&W na oko deluje sasvim solidno svi s.c. kondezatori full atx xfire : :: :: Odnedavno ih prodajemo i mogu da kažem da sam zadovoljan kvalitetom. Posebno se pokazalo da je brz u kombinaciji sa AMD-om. Inače nisam verovao da za tako malo para se dobije više nego korektna ploča. Ako ništa drugo bolje se, bar za sada, pokazao od Gigabyte-a. Za ovih 15-tak godina koliko se bavim prodajom najviše ploča mi se vratilo na reklamaciju iz Gigabyte-a i Soltek-a. E sad, moguće da grešim, ali i dosta drugih servisera ima identične probleme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.