Čak ni u novim BIOS-ima ništa nema, ne verujem da ti se neće upaliti komp sa TIM CPU-om, moguće da će napisati Unknown CPU i staviti ga na 200 magistalu puta njegov množioc, a možda stavi i neki niži množioc. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Stvarno bi bilo cudno da ne radi. Ne vjerujem da ces imati problem,bez obzira na supp. listu.Evo,posle malo Google pretrage,nasao sam nesto na dva razlicita sajta:
`I have this mobo (TP35D2-A7 non-deluxe) for about 3 months now, got e2180 on it, have it @ 8x425, no serious problems except no PL setting in bios and reboot causes the mobo to shut down then power up again, but it happens only when past 400fsb`
`On a Biostar TForce TP35D2-A7, I have this baby at 8 * 430 = 3440Mhz with 1.38volts Memory is Ballistix PC2 8000. Everest reads 9330, write 3260. SuperPI 1M calculation in 17 seconds.
Meni radi obicna P35D2-A7 sa e2160. (male su razlike, moja nema raid, SB7.1 vec 5.1, nema LPT i COM portove, losiji bios).
Jedino ne ocekuj cuda sa OC, meni nece FSB preko 300 da ga j***s. I to moram da spustim ram na 667, podizem fsb, NE MOZE se fiksirati frekvencija memorije ili zadati odnos CPU:DRAM :(. Memorija (shugavi GEIL Ultra), odleti na 1000, i tu je kraj.
Ako jos nisi uzeo memoriju, uz`i neku na 1066, npr. kingmax, mnogo je bolje nego na 800. Pozdrav.
Ja imam pomenutu plocu sa E 2160 radi savrseno, nerazumem zasto ne bi radio sa E2180. Drugar ima gore pomenutu plocu i E 2180 tera ga 3.4ghz bez problema sa malo podignutim naponom. Radice ti sigurno nego ako ga bues oc javi koliko si izvukao malo je probirljiva sa memorijom ali meni sa Apacer radi na 1100mhz 5 5 5 12. Teska je za oc koju si memoriju kupio Evo ti link
Kulturno au napravili CPU support listu i zbog cega bi izostavili 2180 ? Osim njega svi su na listi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.