...da nadjes 939 sli plocu. Koliko vidim od novih imas samo par komada i jedino sto tu mozda valja je asus a o tome da podrzava dve nvidia grafike (SLI) da ni ne govorimo. moj savet ti je da kupis polovnu najjeftiniju 939 plocu. Cak i da podrzava SLI ne verujem da ti je to isplativo, zbog memorije i verovatno procesora. Za polovnu bih dao koliko za novu, samo duplo manje :)
ja sam skoro kupio am2+ komp, a prodajem stari s939. Imam athlon64 3700+, overklokovan je na 2.8, stabilno (prime95 24h). imam asus a8n-e, nije sli. ima sata i ide kontrolere,nforce4, i odlican (najbolji) integrisan zvuk. imam i 2x1gb rama uz nju, radila je u dual channel modu. ploca i cpu (box kuler) idu u kompletu za 50e (pojedinacno je skuplje za 5e po komponenti), a vrede bar 70e. memoriju prodajem po 30e, a u kompletu za 50e. znaci ukupno 100e. ako te zanima odgovori mi na poruku pa se cujemo. inace, mozemo da je probamo kod moje devojke u kucistu (nece trajati duze od sat-dva), a mozemo i kod tebe). Cene su povoljne, znaci jeftinije od realnih, ali takve su SAMO zato sto danas svi idu na sledecu generaciju pa nema mnogo interesovanja za najbolji Socket 939. Doduse, ako te bas zanima, mogu da ti prodam i moju graficku, ona jedina ima garanciju (do oktobra), ali za to nisam siguran. Ostale komponente su bez garancije. poz
hvala na ponudi ali ja vec imam sklopljenu masinicu(kakvu takvu ali radi)( imam athlona 3900+ sa 4 giga ddr) hteo sa samo malo da je poboljsam sa plocom koja ima sli posto hocu sa atija da predjem na nvidiu 9600gs
nema problema. Ali ako tih 4gb koristis u bilo kom 32bit sistemu, on ih ne vidi. A i ne znam sta ce ti 4gb rama?
life`s a bitch...and then you die.
:: hvala na ponudi ali ja vec imam sklopljenu masinicu(kakvu takvu ali radi)( imam athlona 3900+ sa 4 giga ddr) hteo sa samo malo da je poboljsam sa plocom koja ima sli posto hocu sa atija da predjem na nvidiu 9600g :: :: hvala t :: ::
Ako ces da jurish polovnu, nemoj GA, Abit, Asrock, Asus-X. Recimo Asus A8N-SLI Deluxe su dobre ploce. Ali, to je bacanje para. Ono sto bi 939 procesori mogli do max da iskoriste su eventualno dve 6600GT u SLI, al sa tim cesh da igrash nishta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.