Mislim da BE serija dolazi u box-u bez kulera, uz objashnjenje, ko ce da klokuje uz stock cooler. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
a i njega nikako ne bi hladio box kuler, nego nesto bar 15e jace, a pozeljno je oko 20-40e. bolje uzmi neki 4200, 4600 ili 4800 G2 reviziju i box kuler (koji se dobija uz sve cpu osim BE), i klokni ih na 3-3.1ghz, a sa malo boljim kulerom (gore pomenutim), odlazi na 3.2, dok sa nekim cudom i vise od toga. Razlika izmedju BE i ostalih x2 je sto mu je otkljucan mnozilac, pa se samim tim mnogo lakse klokuje, a i manje greje (to ide jedno sa drugim). Ali, skup je i nema kuler. Tvoja odluka. poz
Uzmi za male pare Cooler Master Hyper TX 2 i super ce da te sluzi. Imash ga i po trafikama. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
nemoj da se kajes posle. Kupi lepo 5000+ BE i nadji na oglasima ima ljudi koji prodaju box cooler-e za 300din (tebi odgovara i onaj od 939 posto je isti nacin kacenja) i drzi ga na 2.6ghz dok nekupis cooler, ja na njemu imam TX2 i radi na 3.2GHZ savrseno i negreje se nista posebno.
donekle jesi u pravu, ali samo donekle. bolje mu je da kupi recimo 4600+ G2 reviziju i sa istim TX2 ga stavi na 3.2ghz, jer svi G2 se ludo klokuju. A inace TX2 je sad nesto poskupeo, sve ga je manje. Bio je najnize ~1400, a sad je 21e, to nije mala razlika ako gledas sta sve ima u ponudi.
life`s a bitch...and then you die.
:: nemoj da se kajes posle. Kupi lepo 5000+ BE i nadji na oglasima ima ljudi koji prodaju box cooler-e za 300din (tebi odgovara i onaj od 939 posto je isti nacin kacenja) i drzi ga na 2.6ghz dok nekupis cooler, ja na njemu imam TX2 i radi na 3.2GHZ savrseno i negreje se nista posebno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.