Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
savet
STRANA 1 OD 1
endrem savet 28.05.2008. 20:58 T10061

status: user
broj poruka: 224
Sta mislite o kombinaciji C2D E7200 i GA-EP35-DS3?Dali je ta ploca dobar za klokovanje?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 28.05.2008. 22:27 #56170

broj poruka: 1673
Ja licno nikada ne stedim na ploci i uvek uzimam Asus-a i nikada nisam imao problema. Ali ako je cena presudni faktor onda je to druga prica i mislim da je izbor korektan. U jeftinijoj klasi Asus nije nesto preterano kvalitetan (kao i ostali) ali u gornjem segmentu je ipak za respekt. Ipak svaka firma ima povremeno po neki los model ploce pa pre kupovine je najbolje potraziti razne forume i videti sta korisnici kazu o problemima i otkazima koliko je to moguce. Ja sam za moju plocu P5W DH Dlx danima citao opise, testove i kada sam se uverio da je stvarno to sto mi treba tek tada sam je kupio i evo radi ko zmaj vec godinu dana bez i jednog jedinog problema. Naravno tada su svi zamerali plocama sa 975x cipsetovima da nisu najbolji overklokeri ali meni to nije bio cilj, meni je bila potrebna stabilna ploca za 24h rad vise dana u nedelji. Naravno ti ces sam odluciti sta ti najvise treba pa se prema tome i rukovodi u odabiru ploce. Mada generalno pravilo glasi da na nekim stvarima ne treba stedeti po svaku cenu.

OCz re 28.05.2008. 22:37 #56173

broj poruka: 2900
Ploca ti je ok za clock, mada ja bi ti radje preporucio za ~ 1000 kinti vise da uzmes P5K Pro ( Pro ne obicna P5K ili sta god )
To je proverena ploca, dobra za clock, ima 8 faznu naponsku.
Tako da ako ti se uklapa ~10e nesto vise mozda, uzmi nju.

Equinoxe Re: 28.05.2008. 23:13 #56176

broj poruka: 12057

Svakako je upari sa Asus P5K Pro.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

MaliAbner Re: savet 29.05.2008. 09:49 #56207

broj poruka: 7769
Stvarno sam mislio da jos dugo nece doci ni jedan e7200.
Ova kombinacija koju si naveo je vise nego pristojna.
Mada moram da primetim da su kod Gigabyte-a `EP` varijante ploca nesto skuplje od cisto `P` varijanti MB.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Sta mislite o kombinaciji C2D E7200 i GA-EP35-DS3?Dali je ta ploca dobar za klokovanje
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs