Koliko ja znam (a to će potvrditi, ili opovrgnuti oni koji znaju više od mene), AMD je prešao na DDR2 memoriju sa AM2 soketom, tako da ne verujem da ćeš pronaći proču sa S939 koja podržava DDR2.
Koliko ja znam (a to će potvrditi, ili opovrgnuti oni koji znaju više od mene), AMD je prešao na DDR2 memoriju sa AM2 soketom, tako da ne verujem da ćeš pronaći proču sa S939 koja podržava DDR2.
Asus M2A-VM ili Asus M2A-VM hdmi imaju integrisanu grafiku sa DVI i Analognim izlazom i u bios-u opcija za ukljucenje jos jedne graficke sa 2 video izlaza ,znaci mozes na 4 monitora. Ploce sa socketom 939 koliko ja znam ne podrzavaju DDR2 zato se i preslo na AM2 socket. Za memoriju ti je najbolje jedan modul ili evenutalno 2 ista modula na jednom kanalu ,jer se onda ploca bollje overclokuje. Plocu imas da kupis u Imtelu na N.bgd.
Ne znam sta ce ti sli...jedino ako planiras da stavis dve graficke, ali u tom slucaju ti je vec bolje da predjes na am2 koji podrzava ddr2, ulaganje u dve graficke za s939 je malo bespotrebno... A to koju plocu da kupis, prvo vidi koliko para imas pa se javi, da bi dobio neki konkretan odgovor... pozdrav
Nego imam ja kući jedan solidan TXPro II sa 4 PCI slota, staviš dve Voodoo 2 karticeu SLI i boli te uvo. Ima MiG-29 Fulcrum i NFS 4: High stakes da ti ledi ko zmaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Nego imam ja kući jedan solidan TXPro II sa 4 PCI slota, staviš dve Voodoo 2 karticeu SLI i boli te uvo. Ima MiG-29 Fulcrum i NFS 4: High stakes da ti leti ko zmaj. Doduše nije DDR, ali jbg. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
SLI je Nvidin odgovor na ATI-AMD crossfire tj. podrska za 4 monitora
27.05.2008. 18:50
status: user broj poruka: 7720
To podrzavaju samo novije ploce ,koliko sam citao na net-u Intel planira da izbaci podrsku za Nvidia SLi iz nekog razloga ,za novije platforme a ostavlja podrsku za Ati crossfire.
Re: SLI je Nvidin odgovor na ATI-AMD crossfire tj. podrska za 4 monitora
27.05.2008. 21:26
status: user broj poruka: 12794
Kao strogi ljubitelj nvidie, Crossfire je ATI-ev odgovor na SLi, a ne obrnuto... :D :D :D Molim lepo... :)
:: To podrzavaju samo novije ploce ,koliko sam citao na net-u Intel planira da izbaci :: podrsku za Nvidia SLi iz nekog razloga ,za novije platforme a ostavlja podrsku za Ati crossfire.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.