Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Smsung J700
STRANA 1 OD 1
030490 Smsung J700 17.05.2008. 12:16 T9869

status: user
broj poruka: 11

Sta mozete da mi kazete za Samsung J700? Da li se resetuje u toku price ili da prekida dok pricate pa cujete samo segmente razgovora ili sam prekine u zatvorenim prostorima?
Ovakve probleme imam sa D520, u pocetku ih nije bilo pa su krenuli da se pojavljuju.
Znam Nokia je zakon pa i SonyEricsson, ali ovi Samsunzi mi izgledaju smekerski, jednostavno su lepi, to je ono lepa a glupa..., pametna a ne bas lepa...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche Re: Smsung J700 17.05.2008. 15:08 #54691

broj poruka: 426
Brate, sta da ti kazem...otvoris dve teme bzv! Idi na https://www.mobilnisvet.com i tamo ces da nadjes sve sto te zanima o ta dva telefona...ipak je ovo PC berza. Tamo se okupljaju zaludjenici za telefone i sugurno znaju vise...(mada i ovde je dobra postava, ko zna mozda bi ih i potukli...:))

::
:: Sta mozete da mi kazete za Samsung J700? Da li se resetuje u toku price ili da prekida dok pricate pa cujete samo segmente razgovora ili sam prekine u zatvorenim prostorima
:: Ovakve probleme imam sa D520, u pocetku ih nije bilo pa su krenuli da se pojavljuju
:: Znam Nokia je zakon pa i SonyEricsson, ali ovi Samsunzi mi izgledaju smekerski, jednostavno su lepi, to je ono lepa a glupa..., pametna a ne bas lepa...?
Equinoxe Re: 17.05.2008. 15:55 #54701

broj poruka: 12057

Uvek bi žrtvovao izgled za više funkcija.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

030490 hvala 17.05.2008. 23:38 #54797

broj poruka: 11

Hvala tebra limunche!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs