Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
VASE MISLJENJE
STRANA 1 OD 1
racingboy VASE MISLJENJE 15.04.2008. 20:06 T9299

status: user
broj poruka: 157
5610 xpress music sta mislite o ovom telefonu...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: VASE MISLJENJE 15.04.2008. 20:14 #51100

broj poruka: 1046
fin telefon.imas test na bencmark-u.

:: 5610 xpress music sta mislite o ovom telefonu...
limunche www.mobilnisvet.com 15.04.2008. 21:33 #51106

broj poruka: 426
sve sto ti treba u vezi mob...

Kiseo sam pa sta...

doca80 Misljenje iz druge ruke 15.04.2008. 22:30 #51116

broj poruka: 3053

drugar ima taj fon,i generalno to je jedan dobar muzicki telefon,sa par manjih nedostataka.Dizajn i kvalitet izrade je za svaku pohvalu.Po meni prvi nedostatak je sto NIJE symbian.Drugi nedostatak je sto bi to trebao biti muzicki telefon koji bi trebao da izdrzi dosta sati slusanja muzike.Medjutim sa baterijom od 900mAh,ekranom od 16.777.216 boja rezolucije 240x320,koji vuku struju k`o blesavi,nece ti trajati baterija bas dugo,max 2dana.Kamera skroz ok,s` obzirom da je ovo ipak muzicki telefon.Zvuk za svaku pohvalu. Treci nedostatak je sto ima mono zvuk(u slusalicama je naravno stereo). Cena mu je poprilicno visoka,s` obzirom da postoje telefoni koji nude malo vise funkcija za manje para,ali ne izgledaju tako atraktivno npr. N73 Music Edition. Sve u svemu ako ti je bitan atraktivan izgled telefona,uz solidne ali ne i najbolje funkcije,ovo je pravi telefon za tebe!

psihoyu re 15.04.2008. 22:51 #51119

broj poruka: 1191
Lep telfoncici.
Mada i 5310 je do jaja, imam ga ja na prodaju star mesec dana, znaci za ziku je bruka, cuje se kao stari dobri Sony walkamni sa kasetama.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jumperjack ok, ali 15.04.2008. 23:33 #51123

broj poruka: 497
ako uzimas mob za muziku a da ne idemo sa onom pricom da kupis MP3 Player, razmisli malo o varijanti Sony Ericsson jer za iste pare dobijas malo vise sto se tice muzike.......

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs