Oce cale da kupi fon, pa reko da vas pitam sta mislite.. Znaci da mu cena bude do nekih 250 eura, pozeljno je da bude na preklop( ako ne preklop, onda slider).. i da bude veoma kvalitetne izrade jer ga koristi bas dosta tokom dana... Ono sto je josh bitno jeste da mu font bude veliki da bi mogao da bude citljiv.. i da kamera nije neophodna, mada ako je ima nema veze.. Fon ce se prevashodno koristit za razgovor i eventualno koju poruku, ali mora da izgleda bas kvalitetno i mocno...`fala unapred..pozz
:: Oce cale da kupi fon, pa reko da vas pitam sta mislite.. Znaci da mu cena bude do nekih 250 eura, pozeljno je da bude na preklop( ako ne preklop, onda slider).. i da bude veoma kvalitetne izrade jer ga koristi bas dosta tokom dana... Ono sto je josh bitno jeste da mu font bude veliki da bi mogao da bude citljiv.. i da kamera nije neophodna, mada ako je ima nema veze.. Fon ce se prevashodno koristit za razgovor i eventualno koju poruku, ali mora da izgleda bas kvalitetno i mocno...`fala unapred..poz Da sam na tvom mestu uzeo bih neku Nokiu,to je moje misljenje jer znas kako kazu:Nokia je Nokia, i stvarno su najboljeg kvaliteta Za te pare imas dosta razlicitih modela,pa ti vidi sta ces
Pogledaj mozda se k770i, kvalitetne je izrade, nije bas velik, nema simbijan ali ako ga koristi za poruke i za pricu, onda mu to i nije bitno...oko 180e kosta...ima i kameru 3.2 mp ...mana je sto je onako, malo fensi na izgled ali to coveku i treba! :)
NEka uzme 6500 slide jer ima extra kuciste od aluminujma. Bas je jak fon, nema Symbian sto njemu i ne treba. Kosta oko 200e. Od ovoga nemas bolje izbora za te pare sigurno!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
i ja ti isto predlazem neki od Nokijine E serije ....svi su poslovni telefoni, mocnog izgleda,ali nijedan od njih nema kameru mada si i rekao da nije potrebna....
Da, razmislio sam i pogledacu e51, a zanima me da li 6500 slide ima nekih softverskih problema, jer mi je tako rekao jedan lik, koj prodaje mobilne fonove.. ??
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.