Uskoro prodajem gorepomenuti telefon,a u njemu imam gomilu poruka koje ne mogu sacuvati na sim kartici jer na njoj nema dovoljno mesta za sve poruke,pa me zanima da li postoji neki program za backup poruka na hdd kompa,pa kada kupim drugi telefon jednostavno vratim poruke sa hdd-a na novi telefon?
pc suit koristi...mada mene je zezao i pravio probleme sa mojom nokiom i bluetooth-om...pa sam uzeo citac memorijskih kartica i zavrsih posao za 2 secl
Nokia pc suite radi posao! Nikada nisam koristio pc suite pa nisam ni znao koje sve opcije ima. Uvek sam povezivao telefon kao mass storage,jer je prenos podataka mnogo brzi. Poruke su backup-ovane,pa hvala vam na odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.