da li ima neko ko zna kako se skida maska na k750? Uvuklo mi se jako puno prasine pod ekran a i dzojstik je poceo polako da stuca pa bi ga trebalo ocistiti...
evo ovako,maska se skida jako tesko,narocito prednja,koju ti treba da skines.postupak odvrni otpozadi cetiri srafica,onda zadnju masku polako odvoji od kucista,mozes srafcigerom al bi najbolje bilo nekom karticom,plasticnom od dopuna interneta ili za mob. prednju masku ces skinuti tako sto imas zabicu iznad ekrana ona ti je glavna caka ostalo sve ide glatko p.s kad budes skidao zadnju masku pazi a flet od kamere
da li se zadnja maska odvaja tj samo odize od telefona ili treba i da guram prema gore? kontam da se samo odvaja...a sto se tice prednje, kad odvrnem ona 2 najdonja srafa donji deo oko tastature se relativno lako pomera ali gornji ni da mrdne, tako da mi je malo frka da ne otkinem zabicu...jel prednja maska iz 2 dela ili 1?
pa zadnja ti se samo odvoji,prednja ti je iz jednog dela al prvo moras da skines deo gde je zabica,tj.nju da gurnes na dole,a ostalo se skida kao i zadnja maska
preznojio sam se, skinuo (nekako) i ocistio koliko toliko, dzojstik radi malo lepse, ekran vise nije prljav iznutra ali sad je maska malo razdrndana, ali to sam i ocekivao...super lepak ce da odradi svoje a da se to nece ni videti...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647109. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.