Zanima me da li postoji na netu neki sajt sa koga mogu da skinem za dz monophonic melodije za ovu krsinu od telefona? Mob. ima infrared i kad ga nakacim mogu samo da prebacujem fjalove na njega a ne sa njega. Ako ne mogu da se nadju na netu za dz da li mogu da se komponuju u nekom programu i u kojoj ekstenziji?
Hvala!
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: http://ftp.energi.net.ua/pub/Mobile :: :: Guglanje je majka ali ima nesto i na forumima, i da budes pristojan i da kazes hvala :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
A da li znas mozda koji mi language pack ili tako nesto fali da bi video ovu stranu normalno jer su svi nazivi `sfdhsdhvdgvs,dfrhnsukhncgusukvthuctjgyuj,kuymn` ?:) ....................................................................... Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Skinuo sam jednu melodiju cisto da probam da je nabacim na fon. Prekine prebacivanje i kaze ovo: file taj i taj.mid was not sent because an error occurred while Wireless Link was sending file data to the other machine. The data is invlaid. Probao sam posle jos jednu i isto se desava. Da li postoji mogucnost da se zaobidje problem ili je kvar do fona ili icporta?
Ne znam o cemu govoris jer i meni i kolegi otvara FTP bez problema.
I vrlo je simptomaticno da imas trista problema i sa prebacivanjem fajlova na telefon i sa emulatorima sege.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: A da li znas mozda koji mi language pack ili tako nesto fali da bi video ovu stranu normalno jer su svi nazivi `sfdhsdhvdgvs,dfrhnsukhncgusukvthuctjgyuj,kuymn` ?: :: ...................................................................... :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
Skinuo sam oko 60 igara za segu za koje nije potreban emulator a do onog torrent problema je doslo zbog samo torrent fajla. Nemam nikakve veze sa prebacivanjem melodija na fontele
ps: evo sad pikam Sonic-a
:: Skinuo sam oko 60 igara za segu za koje nije potreban emulator a do onog torrent problema je doslo zbog samo torrent fajla. Nemam nikakve veze sa prebacivanjem melodija na fontel :: :: ps: evo sad pikam Sonic- :: :: ...................................................................... :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647108. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.