Pozdrav svima,nisam imao dugo potrebe da postavljam temu.
Uzeo sam u Yettelu pre malo manje od 2 meseca punjač od 45w za S23U sve je bilo ok do dan,dva dok punjač nije počeo da zeza, čas radi čas ne radi. Prepodne probam radi,vratim se iz grada ne radi,dođem malopre od drugara on puni najnormalnije? Zna li neko šta može biti problem? Nije radio ni na S21U.
Onim koji je stigao uz telefon i jel se isto ponaša?
Dešavalo se na ultrama da brljavi sa punjacima zbog nekog tripa u softveru, pa se to kao reši nekim apdejtom. Zamisli kad je anker 45w zezao na ultri 23 a na ostalim radi lepo
Probaj i na nekom drugom telefonu i isprati kako se ponaša a na kraju će ti ostati da je prso punjac i da će ti trebati drugi punjač
Probaj sa drugom markom telefona, najbolje je ako mozes sa nekim iPhone (druga arhitektura, drugi OS). Ako sa njim zeza, pravac reklamacija. Ja imam neku IKEA lampu sa bezicnim punjacem. Mora telefon da se postavi u tacno odredjen polozaj. Cesto mi se desi da ga ostavim preko noci i ujutru se probudim a da je telefon nenapunjen. Mozda je to u pitanju.
Probaću.Samo mi nije jasno da odjednom neće pa hoće,u pitanju je type c kabel a sa 25w puni normalno od s21u. Sad probao ubodem prvi put on puni,probam drugi put on neće ni da čuje.
:: Probaj sa drugom markom telefona, najbolje je ako mozes sa nekim iPhone (druga arhitektura, drugi OS). Ako sa njim zeza, pravac reklamacija :: Ja imam neku IKEA lampu sa bezicnim punjacem. Mora telefon da se postavi u tacno odredjen polozaj. Cesto mi se desi da ga ostavim preko noci i ujutru se probudim a da je telefon nenapunjen. Mozda je to u pitanju :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I9-10900K/NZXT Kraken X63/64GB/ROG STRIX Z490/MSI RTX3090/2x512GB 970Pro RAID0/ROG Thor 850W/CM H500-WGNN-S00/Dell S2721DGFA/Logitech K280e/Deathadder v.2/AKG K7 :: ::
Ne, ima dva meseca kako sam uzeo tel i punjač a tek 2-3 dana kako se pojavio problem. Kad odnesem na servis ostaću i bez telefona jer nemam rezervni. Nije mi jasno kakav je to punjač koji tako brzo crkava.Od Note 9 mi je još u životu.
Da li si proverio kabal? Jacina struje kod brzih punjaca ide i preko 3A. U slucaju Samsunga na 45 w vuce 3 A. Ako koristis stari kabal za sporo punjenje moze u njemu da bude problem, jednostavno da je izgoreo jer debljina zice ne moze da podzi tu jacinu struje.
Meni se slicno nesto desilo pre mesec dana, prvo je poceo da puni ali dosta sporo, iako je pokazivao da je u brzom rezimu punjenja. Onda je poceo da prikazuje da puni a uopste ne puni tj. napinu ga za 2% za 8h.
Rece mi kolega da proverim kabal, zamenim kabal i sve se vrati u normalu.
A sto nisi uzeo orginal Samsung? Oko napajanja za racunar i mobilne se nikad ne stedi i ne igra, jer ne znas kad ce neko kinesko smece da se zapali ili spali uredjaje. Ja imam Samsung 45W, Lenovo 20W i Minix Neo P1 66w GaN koji ima sve travel dodatke (isti se pravi i za Unitek i Invizi). Belkin (foxconn), mozda tu i tamo Philips i Varta prave dobre punjace i to je otprilike to od brendova. Anker/Ugreen/Baseus...su OK za kablove ali su jos uvek novi u elektronici pa ih ne bih razmatrao.
Od kablova samo deklarisane za peko 60W (izbegavaj one sa magnetnim konektorima/adapterima to je sve smece), dobri su ti Anker, Belkin pa tek onda Usams, Uni, Ugreen i Baseus
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ali može da se desi. Nadji nekog sa krstenim punjačem i probaj vidi sta se desava
Ako si u bg pa ako se namesti, možeš probati moje Huawei original od P50 pro 66w imam i xiaomi isto 60 i mislim neki od 90w, odeš u xiaomi store uzmeš punjač I uživaš
Ili idi kod njih direkt, kažeš kupio bih punjač ali mora da mi radi brzo punjenje evo tel ubodite i probajte. Isto tako i probaj neki drugi kabl sa tim tvojim punjačem koji imaš. Kablovi prvo zezaju pa punjač pa tek onda bude do telefona
:: A sto nisi uzeo orginal Samsung? Oko napajanja za racunar i mobilne se nikad ne stedi i ne igra, jer ne znas kad ce neko kinesko smece da se zapali ili spali uredjaje. Ja imam Samsung 45W, Lenovo 20W i Minix Neo P1 66w GaN koji ima sve travel dodatke (isti se pravi i za Unitek i Invizi). Belkin (foxconn), mozda tu i tamo Philips i Varta prave dobre punjace i to je otprilike to od brendova. Anker/Ugreen/Baseus...su OK za kablove ali su jos uvek novi u elektronici pa ih ne bih razmatrao :: :: Od kablova samo deklarisane za peko 60W (izbegavaj one sa magnetnim konektorima/adapterima to je sve smece), dobri su ti Anker, Belkin pa tek onda Usams, Uni, Ugreen i Baseu :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
:: Ali može da se desi. Nadji nekog sa krstenim punjačem i probaj vidi sta se desava :: :: Ako si u bg pa ako se namesti, možeš probati moje Huawei original od P50 pro 66w imam i xiaomi isto 60 i mislim neki od 90w, odeš u xiaomi store uzmeš punjač I uživaš :: :: Ili idi kod njih direkt, kažeš kupio bih punjač ali mora da mi radi brzo punjenje evo tel ubodite i probajte. Isto tako i probaj neki drugi kabl sa tim tvojim punjačem koji imaš. Kablovi prvo zezaju pa punjač pa tek onda bude do telefona ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.