Interesuju me tzv. hibridni satovi,koje su im prednosti i mane u odnosu na klasicne kvarc i smart satove.Kako sam shvatio imaju sve osim lcd ekrana-da li to znaci da mora stalno da bude povezan sa mobilnim.Kakva su iskustva i ako to sve radi ok-neki predlog do 150e.
dotice temu, jurim vec neko vreme dobar automatic, ona prica mlatnes rukom i on se sam navija, floroscentne kazaljke, da se vidi trenutni datum i za mene dosta (pedometar bi verovatno bio overkill ako i postoji tako nesto u toj kategoriji), mozda neko ima proverno dobar model, safiri i ostalo drago kamenje dobrosli, ali ako je u rangu polovnog automobila batali
ovo mi je predlozeno kao fensi zeza (photovoltaic display): Garmin Fenix 6S Pro Solar GPS https://www.youtube.com/watch?v=hVDicb_IXGI vise tezim off the grid resenjima i ne bih bas da me nesto GPS-uje
kako sto autor teme rece ako ima nesto za 150e, tim bolje, ako ne, ne bi bilo lose okvirno znati isplativi minimum
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Nikakav to brutalan sat nije, odmeravao sam ga dugo. Nema EKG, baterija prosek, kao i sam softver koji je zaboravljen. Nove verzije Google Wear zahtevaju novi chipset serije 4, koji ovaj sat nema, tako da ostaje na trenutnoj verziji.
Ovo ne može nažalost ni da pridje Samsung Galaxy Watch i Apple Watch.
:: Kome treba brutalan sat i po meni najbolji na tržištu, evo link :: https://oppostore.co.uk/oppo-watch-wifi.htm :: Samsung i Aple imaju lošije satove za 2 koplja :: :: Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću :: ::
Za 120 eura boljeg sata nema. U odnosu uloženo dobijeno, svakako je bolji od oba. EKG nisam našao ni na jednom satu da radi kako treba. I Samsung Galaxy sam prodao i kupio ovaj. Kum je prodao svoj Aple i kupio ovaj. Obojica smo zadovoljni. Za razliku u cijeni, obojica idemo na odmor i vraćamo se sa kusurom za 3 dana koliko imamo vremena. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Pa i za 120e nije bolji od bilo čega. Tipičan fitness tracker koji je softverski zaboravljen, kako može da bude bolji od Apple Watch i Samsung Galaxy Watch koji će godinama da dobijaju nove verzije OS-a?
Svakako skrenusmo sa teme, ništa od toga ne spada u hibridne satove kojima skoro mesec dana traje baterija.
Approx. battery operating time: 8 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after charge) 23 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function on after full charge)
izgleda detinjasto za 10-tku, ali eto ima datum, vreme i solidnu bateriju, zahtevnosti zadovoljene, sve ostalo je samo plus .)
CONS: No atomic clock (only on Japanese domestic model) Large & bulky
sto je za mene plus
do sada nije omanulo (push, pull, rest), a kad krene 5-ta nedelja, onda je samo 1 dan rest pa do 12-te udri, mozda pedometar manjka, mada i nije toliko bitan kada jednom obracunas trasu kojom trcis, ali eto Omron HJ-113-E se pokazao i vise nego dovoljan, a i glomazan je ovaj sat za trcanje, planinarenje/kamp mozda
moguce da je problem do mene ili je danas kul davati svoje licne podatke da ih datamjnuju aplikacije kako im se cefne, mozda je daleka buducnost, ali vec mogu videti zakone po kojima ce ti se lupati vece premije za zdravstveno osiguranje na osnovu datih statistika, pa ti reci nisam znao/pocinio, plus moguci monitoring pracenja reakcije samih korisnika na ovakav ili onakav vid reklamiranja (srecan, tuzan, zagreajn, haldan, nalozen itd.)
pa polako, samo imaj u vidu da sume Srbije i nisu bas tako zahvalne za trcanje, mozda ako zalomis neke staze za drvosece pa ima dosta piljevine ili ih neko drustvo namenski odrzava, a ako ides samoincijativno budi spreman na, zile drveca koje nisi primetio (kamenje i proklizavanje) - istegnuca bocnog dela stopala, eksere, zmije (poskoci), itd. trckaranje u urbanizovanom okruzenju (asfalt) ti ne bih savetovao (narocito ako si u kategoriji teskasa), mozda se nekim super-duper patikama koje kostaju kao i trazeni sat, ali i onda stopalo ima samo da upada i deformise se meni licno se najbolje pokazala neravnomerna podloga, ali ona zahteva dobru motoriku pokreta i bar 5-10m unapred procesiranje terena i on-the-fly prilagodjavanje
ovo se trenutno testira i posle 3 nedelje obim ruku se povecao za 1/5 bez koriscena steroida i ostali sumljivih supstanci (sem dosta belog luka), rucke se proteini zivotinjskog porekla i prati mantra `no weights, no cardio, just X3`
dobar sat je svakako samo plus, solidan set alarma nije na odmet, a i tajmer se cesto koristi, a ostale funkcije, u sladu sa potrebama korisnika
Samo da pojasnim u vezi EKG-a. Imam sat koji radi EKG ali je potpuno neupotrebljiva funkcionalnost zato sto ne govori nista. Imao sam infarkt i mislio sam da bi bila zgodna stvar da imam sat koji radi EKG ali mi je lekar, naravno posle kupovine :), rekla da je to potpuno neupotrebljivo zato sto se meri samo na jednoj ruci a da bi se bilo sta zakljucilo potreban je klasican EKG 9-12 kanal. Mozda sam pogresio broj potrebnih kanala.
:: Kul satić ali nije hibridni: nema EKG, nema praćenje aktivnosti, SPO2 senzor, pedometar niti prima notifikacije sa telefona :: :: Više mi deluje da je za planinarenje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.