It`s official! Google services are coming back to Huawei`s former sub-brand
Ako ovako bude, super. Svakako me 8X sluzi i dalje kao prvog dana, ali voleo bih, kada dodje vreme, da opet pazarim Honor uredjaj. Pokusao sam da predjem na Xiaomi, ali jednostavno mi ne ide.
Moguce je tj sigurno je honor ce imati google servise preinstalirane jer su se u potpunosti oevojili ud huawei-ja Bar se tako vodi u javnosti i na papiru :)
Odličan je honor, 9ka radi presavrseno i bez ikakvih maba i tripova. Jedino mi se kod 50 ice ne dopada ovo malo ram memorije ali dobro.
P50 i m50 će imatii harmony os i navodno po svemu bolje nego sam gugl i toliko dobro da neće primetiti nikakve gubitke zbog nedostatka kao sto smo mi to videli. Toliko su samouvereni, ali realno imaju pokriće jer su bas bas jaki
:: Android 11, Google Play Service :: :: Android Authority kaze :: :: It`s official! Google services are coming back to Huawei`s former sub-bran :: :: Ako ovako bude, super. Svakako me 8X sluzi i dalje kao prvog dana, ali voleo bih, kada dodje vreme, da opet pazarim Honor uredjaj. Pokusao sam da predjem na Xiaomi, ali jednostavno mi ne ide :: :: Informaciona pismenost :: ::
Ne pratim kao pre telefone, ali ovo je zaista odlična vest ako je istina, baš sam pre par meseci uzeo novi telefon, bilo je brdo dobrih Honor/Huawei uređaja, ali nisam ih uzeo zbog nedostatka google servisa. Da sam malađi verovatno bih se igrao sa romovima i slično, ali sada došao u godine da želim da uređaj jednostavno radi out of the box sa minimalnim mozganjem :)
Black Wolf
:: Android 11, Google Play Service :: :: Android Authority kaze :: :: It`s official! Google services are coming back to Huawei`s former sub-bran :: :: Ako ovako bude, super. Svakako me 8X sluzi i dalje kao prvog dana, ali voleo bih, kada dodje vreme, da opet pazarim Honor uredjaj. Pokusao sam da predjem na Xiaomi, ali jednostavno mi ne ide :: :: Informaciona pismenost :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.