Za iPod mora preko iTunes-a, mislim i da je za iPhone ista priča.
:: Narode :: :: na koji nacin mogu da iskopiram MP3 muziku koju imam na disku na internu memoriju iPhone i da to standardno mogu da slusam preko neke MP3 aplikacije :: :: Hval ::
koliko sam shvatio, dok sam jos koristio iUredjaje
05.06.2021. 13:58
status: user broj poruka: 3008
Ne moras da prebacujes preko iTunes-a, imas 3rd party programe, ali iTunes svakako mora da bude instaliran. Mozda su sada promenili nesto, ali znam da je pre svakako bio potreban iTunes.
Instalira i smakne sa desktopa. Koristice ga mozda za backup/restore samo
A sa bilo kojim 3rd party ce se bolje snaci nego sa itunes. Jedino ti treba krek za imazing zbog kolicine podataka koje planiras da prebacujes, ali ima tona slicnih, ako ne i istih programa
Šta bulazniš? Ako vec kupujes prodajes kasete i gramofonske ploce i jos si u 12om veku nemoj da trolujes temu. Covek nije pitao da li ima besplatno i da li da kupi muziku
Pitao je kako da prebaci muziku na telefon. Pa ako je tebi itunes nepoznanica onda uzmi i pokrij se usima.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.