:: :: Pa vredi, znas kako to da gledas, izlazi p50, to je 2 generacije ispred a verovatno ce te iritirati nedostatak gugla pa ces `ignorisati` kad izadje :: :: 21u5g je bombonica a ako ti se greje, reklamiraj ga i uzmi primerak koji nije feler po kome moze da se high end model naziva grejalic :: :: Moja sugestija, zameni vreme ti je :) :: Mat crni super, nemoj ljubičasti hah :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Da li vrijedi zamjeniti Huawei P30 Pro za telefon iz naslova? Kakva su vasa iskustva sa Samsungom S21 :: ::
I šio mi ga Djura varijantu nego da li vredi da predje sa p30 pro na s21 ultra 5g
Da je doplata 50din ili 100 bosanskih maraka ili 5000e vredi, jer neko kao `pravilo` je da se telefon menja nakon 2 generacije - ugovori kod operatera su na 2 godine.
Neces imati osecaj kao da si 3310 zamenio sa asus rog laptopom ali dobices svasta nesto sveze, inovativno itd.
Plus sljamltzung, marketing. Kao i jojfon kad izadje pa bude cena top shop udaranje po usima.
Neka uzme bez operatera kako god, poenta je da je apgrejd telefona nekako normalna stvar nakon 2 godine, ne zbog fenseraja, nego mnogo toga. Baterije npr, punjenja, sve se izdrnda u nekoj vecini slučajeva a i prija nov model kako god :)
se nadovezem, posto u firmi imamo sve moguce samsunge od samog pocetka Androida. dakle S21 5g Ultra, je pre svega sirok telefon i to mora da se zna, i najvise odgovara onima koji imaju mesnate sake ko lopate. Inace da je brutalan jeste, jede sve sto mu se da i otvara bez ikakvog zastoja 443344204230 aplikacija. Ako se greje nije dobar, meni je A1 isporucio 10 komada zaredom su sisli sa trake gledajuci po serijskom broju,i svi rade lete..al opet gledam i S9 i S10 i Note 8 i Note 10 i sve to maltene radi isto tako brzo i zadovoljava korisnika, tako da mislim da ovako nadrndan harver nece da iskoristi vise od 2 posto ljudi
CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Ne znam o dimenzijama sad u mm tacno, imam male decije sake skladno sa svojim godinama, n20 sam slučajno pipkao ivice a s21u5g mi nekako bolje lezi i nisam imao nikakav fatigue ni slucajno pipkanje. Super je kad otvoris 8765 aplikacija i on radi kao na leru i overclocked :)
:: se nadovezem, posto u firmi imamo sve moguce samsunge od samog pocetka Androida :: dakle S21 5g Ultra, je pre svega sirok telefon i to mora da se zna, i najvise odgovara onima koji imaju mesnate sake ko lopate. Inace da je brutalan jeste, jede sve sto mu se da i otvara bez ikakvog zastoja 443344204230 aplikacija. Ako se greje nije dobar, meni je A1 isporucio 10 komada zaredom su sisli sa trake gledajuci po serijskom broju,i svi rade lete..al opet gledam i S9 i S10 i Note 8 i Note 10 i sve to maltene radi isto tako brzo i zadovoljava korisnika, tako da mislim da ovako nadrndan harver nece da iskoristi vise od 2 posto ljud :: :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
Nije to kao note 7 serija sto je masovno eksplodiravala ljudima po dzepovima pa je ukinuli.
I automobil da kupis nov, mozes da isteras iz salona i on ti stane, jednostavno se zadesi tako.
Ne znam kako uzimas i gde ali to je model koji je sigurno jos uvek u garanciji. Ali nemoj da unapred odlazis u paranoju, ako ti se dopada i, razmisljas o kupovini, uradi to, ovako na neki nacin prizivas da ti zapadne `grijalica` :) ili ces ne daj Boze da ides ulicom i da meris temperature i poredis sa drugim ljudima i da razmisljas da li se greje ovo ono
Moras jos film foliju za 50din da uzmes i silikon tpu, masku obicnu za 100 din definitivno je bolje da uzmes p8 lite huawei, nema veze sto je i za njega maska 100din i film folija 50din.
Mozes na ali express da vidis ako ima nest0 za 5-10 din jeftinije da porucis, vredi cekati 3 meseca dostavu zbog korone i haosa i svega
Samsung je pogresio pustanjem u prodaju super dobar telefon i treba da ih je sramota, isto i apple kad izadje i novi asus sve to ne vredi. Vidi na kupujem prodajem ima dobrih samsunga s2 advance ili note 1 To vredi uzeti nakon p30 pro npr...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.