U pitanju je konektor za mobilni u Mercedes C220 W203 2006-2007 godiste, pokusavam da nadjem resenje da povezem telefon (novijeg tipa) sa ovim, da li neki prelaz sa ovog na usb ili type C.
Ne nalazim, nista za type c jbg (mozda i ne postoji) ovo je ~20ak eur Ali custom made i programiranje i da sve to ima aux 3.5 type c i da je fensi packed izadje na 1000e
Oba ova su za par modela iz tog doba i w203 podrzavaju :)
Ako ne zaboravim i nadjem vremena iskopacemo i type c, a ako nema uzmi za 2eur type-3.5mm i eto.
Samo kablaza ta pa phone holder i drndanje. BT je zadovoljavajuće resenje ako mene pitas :)
samo odaberi sta ti se uklapa cenovno, pa estetski, pa funkcionalno sta ti je najpotrebnije
mnogo modela iz tog doba pokriva isti `prikljucak`
Ja sam bacio oko na brzinu na varijante od preko, ali sigurno da neko ovde moze to da ti zavrsi, sa sve fensi androidom nekim i ekranom itd za relativno mali novac.
Proguglaj multimedija za kola ili tako nesto, meni su za insta iskakali svakakvi, u golfu 3 od pola instrument table pravili 8k touch ekran sa 500hz i android 12 hidroksid verzijom sistema itd :)
Imaju ovi po KP da stave tipsku multipediju za cca 250e gde ti ostanu sve komande na volanu a za jos 50tak stavis i kameru.. Nigde ne zurim, kupih auto da imam pa sad polako da ga sredjujem (stara zelja za Mecom).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.