Surfshark ti je sjajan program, mozda i najbolji najbrzi od svih i plus eto ima i SRB u listi. Po sadasnjem kursu 2.49 usd je 241 rsd mesecno. Mizerna je cifra za to nesto sto ti taj servis pruza.
Ponekad je nesto bas ok platiti i biti miran i siguran i opusten oko funkcionisanja.
Ali naravno, postoji varijanta gde ti telefon postaje neupotrebljiv sa 30sec reklamama a mozda i duzim, gde ih fakticki gledas za nekog a on ti regulise pretplatu za surfshark. Ako ti je to podnosljivo i ok i normalno onda gugl i vidi za tu varijantu.
Ja se izvinjavam ako grubo i surovo zvucim (i ja bih voleo da ne placam dosta toga) ali nekad je em ljudski em mora itd itd
Dusa me boli zbog umrlih nekih free servisa gde ljudi nisu mogli vise da dele svima sve free sakom i kapom. Npr tinypic
Ostao sam bez tone slika jer jednostavno nisam bio u toku tad kad je najavljeno da se gase i da poskidam sL-I-K-E. Malene tacka jpg od pre sto godina. Jbg
Jesi li probao Hola VPN? Moram priznati da ih ne koristim, ali, s obzirom na način funkcionisanja (kada izabereš zemlju, saobraćaj ti se rutira preko njihovih drugih free korisnika koji se nalaze u toj zemlji), deluje mi verovatno da može da se izabere Srbija.
Surfshark je dno dna za komandnu liniju, u sirokom luku zaobici (linux), app na Windows-u i nije tako los, e sad jeste brzi download od Winscribe-a, mozda oko 1.5x do 2x
ako bih vec nesto kesirao razmislio bih za Nord VPN (moguce je iskopati po netu i placene naloge)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Nord radi za sve, cak i ako ti padne na pamet da ga nekad u budunosti koristis na drugim platformama, samo posebn tip ljudi koristi mobilni telefon za `hard core download`, a za obican surf bilo koji `free` zavrsava posao sa sve reklamama
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.