Davnih godina sam asus zamenio huawei-jem i danas slucajno dodjem u kontakt sa zf4 selfie sitno neko softversko zezanje ali kad sam video jednu stvar (verovatno toga ima na raznim modelima ali ja sad registrovao)
SIM TRAY ima slot za micro sd pa odvojeno za sim1 pa odvojeno za sim2 :) super odradjeno.
Eto ako je nekome bitno da ima sve to a pritom i pristojan telefoncic barem kao sekundarni (ja cu nositi rose gold zf4) mozda mu metnem neku, masku crnu i super haha
Na dupe, nos i vrh kurtsa/mokraccni otvor svima su izasle (osim doktor-konju, preshjednikovoj kljusini)... pa jos i telefone da obucemo u nikabe i shalvare...
:: U inat Tortoslavu turi roze sa sljokicama : :: :: A cek, jel ima buuuuuuutuuuut? :D : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.