Imao sam slicno pitanje pre par god i nasao sam soluciju tako sto sam skinuo youtube vanced app. U sustini moze da se koristi na neotkljucanom telefonu tj nemora root a emulira da imas premium akaunt. Samo se ulogujes preko akaunta kad skines i radi sve kao da imas youtube premijum ( zaobilazi 99% adova, radi u pozadini tj window in app ako predjes na nesto drugo tipa kucas sms i slicno, cak radi i ako ugasis displey u backgroundu ako slusas muziku ) Evo oficiaj stranica pa proveri ako odgovara https://vancedapp.com/ Jedina mana je sto neradi na IOS uredjajima ali za ios ima raznih fora.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Zaboravih da dodam da app kreira svoju ikonicu i da nedira orginalne youtube fajlove tako da ako budes prodavao telefon i sl mozes da ga uklonis bez problema. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Da znate da postaje nepodnoslivo bas preteruju jebes ovakav youtube, nekad udjes odgledas na miru ne daj boze da sad gledas playlisy ili da slusas audiobook, taman kad se udubis prokleta reklama i ponekad traju i po 2 minuta
hvala na ovome odma cu proveriti!
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
ja sam probao ali na Android 5 ne radi taj app, znaci treba novi android. Jedino preko browsera sa bilo kakvim addblockom na Youtube. Realno svi koji prave bilo kakav content na Youtube treba da predju na neki drugi sajt, jer stvarno su nesnosljive jebene reklame :@
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD10EARS 1TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb XFX RX 580 GTS 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
YT profitira od tih reklama, tako da boli ih uvce za nas, kome se ne svidja, neka kupi premium :)
Na PC-u radi `skip`, ali na telefonu ne, hocete i na telefonu da gledate? Kupite premium, ili nemojte da se zalite, jednostavno :)
@Dzemo, ti si pisao o neko browseru na kome nema tih reklama, to vise nije aktuelno?
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
za duze stvari se skida video, sto generalno radim za sve i mogu slobodno da krcaju reklame koliko im volja problem ce biti kada postanu toliko prokleti da bukvalno transkoduju reklame u video
jdwonloader (ima interni crawler) | video downloadhelper + comapnion app + Google2SRT (gde postoji) ili rucno/skript/program fizikalisanje - http://video.google.com/timedtext?lang=en&v=oLUx_tAIrBk oLUx_tAIrBk - je video ID = uzivas na miru
mada cenim, da se uz malo igranja, mogu i kompletne plejliste baferovati, pre gledanja:
kao i trajno zadrzati video materijali vredni gledanja, posle neka cenzurisu do mile volje
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: ja sam probao ali na Android 5 ne radi taj app, znaci treba novi android. Jedino preko browsera sa bilo kakvim addblockom na Youtube. Realno svi koji prave bilo kakav content na Youtube treba da predju na neki drugi sajt, jer stvarno su nesnosljive jebene reklame : :: :: :: :: :: Ryzen7 2700x 4,2Gh :: Msi b450m Pro M2 Ma :: Aegis 2x8gb 3200mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Biostar SSD 480g :: XFX RX 580 GTS 8g :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 10 Pro 64-bit :: ::
Ima jedan detalj koji me nervira već duže vreme, a možda je neko već naišao na rešenje...
Je l` uspeo neko da postavi YT Vanced kao `default app` za otvaranje YT linkova (youtu.be, m.youtube.com, youtube.com i https://www.youtube.com)? Ovde ne mislim na kopirane linkove (to radi, kao i otvaranje iz pretraživača), već na one koje dobijam direktnom pretragom u `Google search-u` - preko `Google widget-a` na glavnom ekranu, izvan pretraživača tipa `Chrome` i sl.
Na S9+ sam podesio YT Vanced kao `default app` za te linkove i na originalnoj YT aplikaciji podesio da `other app` otvara pomenute linkove. Čak sam otišao i do te mere da u potpunosti isključim originalnu YT aplikaciju, ali onda me link iz pretrage odvede na `Play Store` i tera me da aktiviram YT umesto da link otvori pomoću postojeće YT Vanced aplikacije ili da me pita da otvorim pomoću neke druge...
Ima li leka ili da se pomirim sa Guglovom integracijom svega u Google-Sve?
:: Imao sam slicno pitanje pre par god i nasao sam soluciju tako sto sam skinuo youtube vanced app :: U sustini moze da se koristi na neotkljucanom telefonu tj nemora root a emulira da imas premium akaunt. Samo se ulogujes preko akaunta kad skines i radi sve kao da imas youtube premijum ( zaobilazi 99% adova, radi u pozadini tj window in app ako predjes na nesto drugo tipa kucas sms i slicno, cak radi i ako ugasis displey u backgroundu ako slusas muziku :: Evo oficiaj stranica pa proveri ako odgovar :: https://vancedapp.com :: Jedina mana je sto neradi na IOS uredjajima ali za ios ima raznih fora :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Da je trivijalno, ne bih pitao nakon nekoliko meseci korišćenja - deluje kao da bi trebalo da bude veoma prosto, ali Google ili/i Samsung su se svojski potrudili da ipak ne bude baš tako.
Linux ne koristim na telefonu, a preuzimanje me ne interesuje - niti imam vremena, niti želim da se bavim tim stvarima jer je mobilni internet danas dovoljno brz i pristupačan da nema potrebe da se o tome razmišlja. Pored svega, valjda treba da idemo korak napred, a ne 10-15 godina unazad sa satima preuzimanja materijala koji ćemo tek kasnije gledati i slušati dok smo u pokretu (blago onima koji za to danas nalaze vremena).
Poenta preskakanja reklama je da sebi olakšamo i ubrzamo neke stvari, a ne da ih dodatno zakomplikujemo preuzimanjem video materijala unapred...
:: Pored svega, valjda treba da idemo korak napred, a ne 10-15 godina unazad
Za Android, probajte: Microsoft Edge - ukljuciti opciju Adblock.
@micika, sta si ovim hteo? `audacious save curent song` Kakve ovo veze ima...
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
koliko sam shvatio resenje je vec odavno dato/postignuto, ovo je samo istrazvianje daljih mogucnosti
sami blokeri nikad ne rade bas 100% i provuce im se po neka reklama i to bas kad ti se slusa neka zanimljiva numera meni je youtube zanimljiva plafroma u informativne svrhe i da se ponekad nesto skine sa nje imati zdravu alternativu celoj prici nije nikad na odmet, no mozda gresim...
Ja koristim već godinama Ymusic, ne mora da se rutuje ništa. Koristim je da slušam muziku sa yt u pozadini bez videa, za stotinak mb naslušate se baš dosta. Ali ima opciju da pušta i video. Kada slušam audio nema reklama, sada ne znam da li puštanje videa trigeruje i reklame, pošto je ne koristim za gledanje videa. Takođe možete da linkujete svoj yt nalog na aplikaciju, tako da imate sve svoje playliste, preporuke, search history itd., ima i opciju yt audio/video downloadera. Jako brutalna aplikacija.
Drug, a koja je fora? Recimo, ukucam `Depeshe mode`, a ono izadje samo 20-ak numera. Kucao i drugo i isto, samo nesto malo izbaci, a YT krcat sa muzikom.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ja koristim već godinama Ymusic, ne mora da se rutuje ništa. Koristim je da slušam muziku sa yt u pozadini bez videa, za stotinak mb naslušate se baš dosta. Ali ima opciju da pušta i video. Kada slušam audio nema reklama, sada ne znam da li puštanje videa trigeruje i reklame, pošto je ne koristim za gledanje videa. Takođe možete da linkujete svoj yt nalog na aplikaciju, tako da imate sve svoje playliste, preporuke, search history itd., ima i opciju yt audio/video downloadera. Jako brutalna aplikacija :: :: https://ymusic.io :: :: Black Wolf :: ::
probaj pure tuber aplikaciju za android ili vanced yt , sve izlistava koliko sam ja primeto
ne znam za ovo sto je okacen link nisam ni pogledao
:: Drug, a koja je fora :: Recimo, ukucam `Depeshe mode`, a ono izadje samo 20-ak numera. Kucao i drugo i isto, samo nesto malo izbaci, a YT krcat sa muzikom :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo :: :: :: Ja koristim već godinama Ymusic, ne mora da se rutuje ništa. Koristim je da slušam muziku sa yt u pozadini bez videa, za stotinak mb naslušate se baš dosta. Ali ima opciju da pušta i video. Kada slušam audio nema reklama, sada ne znam da li puštanje videa trigeruje i reklame, pošto je ne koristim za gledanje videa. Takođe možete da linkujete svoj yt nalog na aplikaciju, tako da imate sve svoje playliste, preporuke, search history itd., ima i opciju yt audio/video downloadera. Jako brutalna aplikacija :: :: :: :: https://ymusic.io :: :: :: :: Black Wolf :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.