Ne. Može samo da ti istekne 12,24 ili 36 mjeseci, pa da ne potpišeš ugovor i da ti se nastavi ista tarifa. Možeš potpisati na 12 mjeseci.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
ne mozes da predjes sa pripaid na postpaid bez potpisa, ne mozes da udjes u poslovnicu i `dobar dan dajte mi postpaid broj al da ne potpisem`... suma sumarum, mozes da imas postpaid broj samo ako vec imas kod operatera postpaid broj/ugovor koji istice ili je istekao
Vec imam postpaid broj za MTS , koji je istice za neki dan. Hocu da ga zadrzim ali da ne pravim nov ugovor, da otane ista tarifa samo bez ugovorne obaveze.
Tako je. Isto je i kod mene, samo nema više popusta.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
:: Bio sam malo nejasan u orginalnom post :: :: Vec imam postpaid broj za MTS , koji je istice za neki dan. Hocu da ga zadrzim ali da ne pravim nov ugovor, da otane ista tarifa samo bez ugovorne obaveze :: :: ::
Re: Re: MTSTelenor - post paid bez ugovora na 2 godine
03.06.2020. 19:14
status: user broj poruka: 4228
+1
Moj brat koristi ovu tarifu. 10 GB + 10 GB samo za youtube i twitch. Postoji i pretplata s telefonom, ali je i skuplja.
Pozdrav!
Vlada
:: može, zmaj tarifa u MTS 200 min. 200 sms i 10 GB za internet + 10 za neke aplikacije bez ugovora i uređaja za 1000 din/mesečn :: :: https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Zma :: :: i ja ću preći na ovu tarifu za 2 meseca kad mi istekne ugovor, a onda ako se pojavi nešto pogodnije samo pređe :: :: :: :: Prosto pitanje. :: :: :: :: Da li mogu u MTS ili telenoru da imam post paid broj a da ne moram da potprisem ugovor na 24 meseca :: :: :: :: :: ::
:: U mts imas omirka 1 neorgniceni pozivi ka svima 3gb neta 1199 dinara :: https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Postpejd/Tarif :: Sto je po meni ok u odnosu na druge :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard MSI 990FXA-GD8 :: Kingston HyperX Blue 12gb 160 :: MSI GeForce GTX 1660 ARMOR 6G O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Chiftec 850 Nit :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.