Od you tuba baca kvalitet koji on hoce, iako sam mu milion puta zadao komandu za 1080 tacaka, znaci drka, menja automatski, radi sta god hoce. Mreza mi je 4g uvek pun signal, i opet ne zeli djubre da zapamti moje naredjenje. Gubim i vreme i zivce stalno namestajuci.
Finalna masina konacno sastavljena: Ryzen 3600 OC G.Skill Trident Z Neo 3800 MSI B450 Tomahawk Max RX 5700 xt Acer KG251QDbmiipx 240hz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Od you tuba baca kvalitet koji on hoce, iako sam mu milion puta zadao komandu za 1080 tacaka, znaci drka, menja automatski, radi sta god hoce. Mreza mi je 4g uvek pun signal, i opet ne zeli djubre da zapamti moje naredjenje. Gubim i vreme i zivce stalno namestajuci. :: :: Finalna masina konacno sastavljena :: Ryzen 3600 OC :: G.Skill Trident Z Neo 3800 :: MSI B450 Tomahawk Max :: RX 5700 xt :: Acer KG251QDbmiipx 240hz
obrisi sav cache i eventualno cookies , mada to ne treba da se desava, to mi se desavalo pre mnogo godina, sad vise nema, ako stavim jednom 1080p uvek bude, i na telefonu isto...cudno...mozes da probas i da obrises komplet ceo browser, sacuvaj sta ti treba pa ga reinstaliraj. A ako se desava iskljucivo na telefonu to onda su sa updatom aplikacije sjebali nesto.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.